5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Mijn favoriete copacker voor copacking

Ik was al tijden op zoek naar een bedrijf dat kon fungeren als co packer voor mijn bedrijf. Ik ben namelijk de directeur van een bedrijf dat allerlei etenswaren produceert en verwerkt, waaronder pijnboompitten. Wat we voornamelijk fijn vinden aan dit bedrijf, is het feit dat het product te allen tijde ingepakt wordt op de manier die wij wensen. Van tabletten tot aan poeders en granulen.

Maar weet u wat ook fijn is? De producten kunnen in verschillende soorten verpakkingen verpakt worden. Denk hierbij aan sachets, stazakken en pillowbags. In dit artikel vertellen we meer over copacking van copacker Macropack.

Copacking

Copacking van Macropack houdt simpelweg in dat dit bedrijf fungeert als contractverpakker. Dit houdt dus in dat het bedrijf allerlei diensten aanbiedt op het gebied van het verpakken van allerlei producten. Naar het inpakken van de producten hebben we zelf helemaal geen omkijken meer. We zien onze samenwerking met dit bedrijf dus ook echt als een verlengstuk van onze organisatie, voornamelijk op het gebied van verpakkingsmaterialen natuurlijk. We zijn immers te alle tijde gegarandeerd van kwalitatieve verpakking van onze producten.

Ook op zoek naar een copacker?

Bent u voor uw bedrijf ook op zoek naar een copacker, bijvoorbeeld voor een doypack afvullen, sachets of stazakken? Dan raden we ten zeerste aan om eens een kijkje te nemen op de website van Macropack. Dit is een onderscheidende en toonaangevende loonverpakker geworden, doordat dit bedrijf de verpakkingslijnen door de jaren heen gemoderniseerd heeft. Echt een aanrader, dus!

Macropack B.V. Reaumurstraat 13 3846 BZ Harderwijk

https://www.macropack.nl/