5-S Webgids
Bedrijven

Schildersbedrijf Hengelo: de directie heeft echt haar handen helemaal vol

Ervaren schildersbedrijf Hengelo. Drs. P. is een zanger die afkomstig is uit Zwitserland. Een bekende hit van hem is dus De Dodenrit. Een andere hit van Drs. P. is De Veerpont. Wij zien hier voor ons oog een onverbiddelijke wet: als ik niet de veerman was, was een ander het. We gaan nog even verder met Drs. P., onze ster uit Zwitserland. Drs. P is een artiestennaam, maar dat had je wel begrepen. Zijn echte naam is Heinz Pölzer, hij kreeg faam als zanger en als tekstschrijver. Schildersbedrijf Hengelo.

Als ik niet de veerman was, was een ander het

Schildersbedrijf Hengelo. Ook trad hij op waarbij hij zichzelf begeleidde gezeten achter een piano of vleugel. We kennen Drs. P. niet alleen van De Dodenrit maar zeer zeker ook van de hit De Veerpont. In de volksmond is dit liedje beter bekend als Heen en Weer. Wij hebben hier te maken met een vaste route van een veerpont namelijk heen en weer. Van de ene oever naar de andere. Dit is een waarheid als een koe, hier kan niemand omheen. Hier helpt geen lieve moedertje aan, zeker weten. Schildersbedrijf Hengelo.

In de mallemolen van het leven draai je allemaal je eigen rondje mee

Schildersbedrijf Hengelo. Als ik niet de veerman was, was een ander het. Dit doet denken aan: opgestaan is plaats vergaan. Het doet ook denken aan een stuk tekst uit het lied De Mallemolen van Heddie Lester. In de mallemolen van het leven draai je allemaal je eigen rondje mee. Je paard blijft nooit lang leeg, dus draai maar met die mallemolen mee. Zangeres Heddie Lester nam namens ons land deel aan het bekende songfestival. Dat deed ook, wat langer geleden, Thérèse Steinmetz met het lied Speel het spel. Schildersbedrijf Hengelo.Gerelateerde artikelen

Kids voor Kinderen biedt echt professionele kinderopvang!

Wasmachine reparaties

Delft Taxi om te zorgen dat je altijd vervoer hebt, dag en nacht