5-S Webgids
Image default
Beauty en verzorging

Smoothies bestellen

Eenvoudig verse smoothies bestellen? Bij Smoothiesopjewerk.nl kan het!

En om het nog mooier te maken. Omdat iedereen wegens corona thuis werkt hebben ze nu hun smoothieboxen ook beschikbaar gemaakt voor mensen thuis. In hun kleinste box zitten 30 smoothies, perfect om de hele maand elke dag een smoothie te kunnen drinken dus. Je bewaard de smoothies eenvoudig in de vriezer en drinkt ze wanneer het jouw uitkomt.

Alle smoothies worden vers geblend in de vershal in Utrecht. Daarna gaan ze gelijk de shockvriezer in. Op die manier blijven allemaal vitamines, mineralen en smaak behouden. De smoothies worden verstuur in tempex boxen en zo’n smoothiebox word gewoon via de post naar jou huis verstuurd.

Smoothiesopjewerk.nl richtte zich voor corona alleen op bedrijven. Daar bezorgde ze wekelijks verse smoothies of kwamen ze langs met hun mooie smoothiebarren. Door corona hebben ze overcapaciteit waardoor ze zich nu ook op de consumentenmarkt richten. Een mooie kans dus voor jou om hun smoothies te proeven!

Ze bieden een groot assortiment aan gezonde smoothies. Hou jij van rood fruit? Of toch liever mango. Of wil je misschien een hele gezonde smoothie vol groente en superfoods. Het is allemaal mogelijk bij smoothiesopjewerk.nl. Ze zijn al jaren specialisten op het gebied van de lekkerste en gezondste smoothies en nu kan jij profiteren van hun expertise.

Dus wil je smoothies bestellen? Dan moet je ze zeker even bellen! 😉

Je krijgt de lekkerste smoothiebox gewoon thuis bezorgd dus je hebt niets te verliezen. Doen!