5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Spaans leren in Den Haag

Spaans leren in Den Haag, de melting pot van culturen en daardoor ook talen. Ligt jouw interesse wel bij de Spaanse taal? Ken je wellicht Spanjaarden en wil je beter met ze kunnen communiceren, elkaar begrijpen op een dieper level? Of waardeer je de taal gewoon enorm en lijkt het je fantastisch om bijvoorbeeld in het buitenland of op vakantie naar Spaanstalige landen met de lokale bevolking te kunnen spreken? Wat jouw reden ook is om Spaans te leren in Den Haag. Voor een cursus Spaans kun je terecht bij Heart of Language.

Wat biedt Heart of Language?

Heart of Language is een taalschool voor iedereen die graag op professioneel niveau een vreemde taal wilt leren. In jouw geval is dat dus Spaans. Bij hen kun je onder professionele begeleiding van een Spaanse docent snel en goed Spaans leren in Den Haag.

Dit mag je verwachten van Spaans leren in Den Haag bij Heart of Language:

  • Spaans leren in Den Haag in diepe ontspanning of onder hypnose;
  • Cursusinvulling op maat, gebaseerd op jouw leerdoelen;
  • Online lessen beschikbaar, of de hele cursus online volgen mogelijk;
  • Gratis consult;
  • Nu met 25% korting op de gehele cursus!

Alle Spaanse lessen worden vastgelegd. Hierdoor kun jij ook na de les nog makkelijk de stof terugluisteren. Dit werkt velen malen beter dan enkel terug kunnen kijken op je eigen aantekeningen. Hierbij hoor je geen uitspraak, terwijl dat uiteraard van cruciaal belang is.

Unieke leermethode met hypnose

Je las het net al goed ja, leren onder hypnose. Dit klinkt nu wellicht wat gek en spannend, maar je leert juist meer ontspannen en makkelijker dan ooit! Doordat jij in zeer ontspannen houding met een koptelefoon op de Spaanse taal voorgeschoteld krijgt, blijven woorden, correcte uitspraak en direct toepasbare zinnen velen malen beter hangen. Dit resulteert erin dat jij zeer gemakkelijk de Spaanse taal kunt leren.

Wil je dit zelf eens meemaken? Boek dan een gratis consult of neem gerust contact op met Heart of Language voor meer informatie. Je bent van harte welkom voor Spaanse les! Op de website vind je meer informatie en contactgegevens.

http://heartoflanguage.nl