5-S Webgids
Woning en Tuin

Stalen deuren uit Oosterhout zorgen voor een moderne en industriële sfeer

Als u uw kantoorruimte of uw woonkamer een nieuwe uitstraling wilt geven, denk dan eens aan een stalen deur. Luxe Stalen Deuren in Oosterhout heeft een scala aan mogelijkheden voor het ontwerpen van uw eigen stalen deuren. Uw interieur oogt licht, open en transparant met een stalen deur met gehard veiligheidsglas. U kiest zelf de kleuren van het glas en het materiaal, net als de glassoort en het design van de deur. Alle verschillende keuzes voor stalen deuren ziet u terug in de showroom van dit bedrijf in Oosterhout. Zij maken bovendien alle deuren zelf in hun eigen fabriek. Daarom kan er maatwerk van topkwaliteit geleverd worden.

Een scharnierdeur

Er zijn verschillende soorten stalen deuren beschikbaar bij dit bedrijf in Oosterhout. U kiest bijvoorbeeld voor een scharnierdeur. Kies zelf de draairichting, het slot en de handgreep van de deur om hem te laten aansluiten bij de rest van uw interieur. Bij het kiezen van de draairichting is het van belang dat u in uw ruimte genoeg ruimte heeft zodat de deur helemaal open kan.

Een taatsdeur

Een taatsdeur is een bijzondere deur. Deze deur heeft namelijk geen kozijn nodig. De verticale as van een taatsdeur zit in de vloer en het plafond. Dit zorgt ervoor dat deze deur zowel naar binnen als naar buiten draait. Als u kiest voor deze deur, zal dat direct de aandacht trekken in uw interieur.

Koop een schuifdeur

De derde deur die u samenstelt bij Luxe Stalen Deuren is een schuifdeur. Als u kiest voor een schuifdeur, hoeft u geen rekening te houden met de draaicirkel van uw deur. Dit bespaart u veel ruimte. Terwijl een stalen deur misschien zwaar oogt voor u, sluiten de stalen deuren van dit bedrijf in Oosterhout verrassend licht. Dit komt door het ingebouwde softclose-mechanisme. Voor vragen over de deuren neemt u contact op met dit bedrijf via de contactgegevens op hun website.

Gerelateerde artikelen

Alles over portiekverlichting

De grootste keuze aan PVC schuifdeuren van toonaangevende fabrikanten

Zonwering kantoor met een schat aan ervaring