5-S Webgids
Image default
Beauty en verzorging

Stralend de zomer door met de summer treatment van Van Lennep Kliniek

Wilt u stralend voor de dag komen deze zomer? Ga dan voor een summer treatment bij Van Lennep Kliniek. Door de summer treatment gaat u niet alleen stralend de dag voor, uw huid is ook nog eens beter beschermd tegen de krachtige straling van de zon en tegen luchtvervuiling. Uw huid is na deze zomerse behandeling in topconditie.

Wat houdt de summer treatment in?

De zomerbehandeling bestaat uit een combinatiebehandeling van microneedling met een peeling. De producten die tijdens de behandeling gebruikt worden zijn speciaal voor het zomerseizoen geselecteerd. Het gezicht, de hals en het decolleté kunnen worden behandeld tijdens de treatment. De diepte van de microneedling wordt aangepast aan de zone waar behandeld wordt. Ook de sterkte van de peeling wordt aangepast aan de verschillende zones. De peelings die gebruikt worden bij de summer treatment zitten vol antioxidanten en hebben een neutraliserende werking op vrije radicalen. De speciale zomerbehandeling heeft als doel om huidveroudering, verstopte poriën, pigmentvlekken en fijne lijntjes te voorkomen. En natuurlijk ook voor het behoud van een gezonde en bovenal mooie zomerse gloed. Bij Van Lennep Kliniek wordt de summer treatment altijd uitgevoerd door huidtherapeuten die BIG-geregistreerd zijn.

HydraFacial behandeling in 3 stappen

Natuurlijk is de summer treatment niet de enige behandeling die u kunt laten doen bij Van Lennep Kliniek. De kliniek biedt nog vele andere behandelingen aan die de huid zichtbaar verbeteren. Zoals bijvoorbeeld de HydraFacial behandeling.   De HydraFacial behandeling is een nieuwe methode waarbij de huid in 3 stappen behandeld wordt: reinigen, hydrateren en beschermen. De resultaten van deze behandeling overtreffen alles. De behandeling is ook nog eens pijnloos, is vrij van irritatie aan de huid en is geschikt voor vrouwen en mannen.

De HydraFacial behandeling is geschikt voor meerdere doeleinden. Fijne lijntjes of rimpels verminderen of verdwijnen. Acne, littekens door acne of grove poriën worden gezuiverd, waardoor de huid zich hersteld en rustiger wordt en irritatie en roodheid verminderen. Pigmentvlekken of verkleuringen van de huid verminderen geleidelijk. Slappe huid of vale teint verdwijnt door de behandeling, de huid gaat weer stralen, wordt strakker en u ziet er weer jeugdiger uit.

https://www.vanlennepkliniek.nl/