5-S Webgids
Image default
Banen en opleidingen

Techniek

Goed vacature u bent projectleider civiel met zowel technische als organisatorische cognitie en ervaring op het locatie van infra techniek. Als projectleider infra heeft u goede commerciële vaardigheden en bent communicatief vaardig. Als projectleider infra hierbinnen deze innovatieve anatomie bent u toerekeningsvatbaar voor alle technische en financiële aspecten hierbinnen infra technische projecten. De projectleider infra weet teamleden commercieel bewust te beminnen en stuurt hen op een motiverende en inspirerende methode aan. De werkzaamheden bij de functie projectleider infra:

Het initiëren en voorbereiden van infrastructurele projecten ; loodsen van de aanbesteding en vooruitgang van de uitvoering ; meedenken met de projectontwikkelaar over de uitvoering van projecten ; gehouden zijn voor diverse bouwprojecten ; coachen, motiveren en activeren van het personeel. Gestelde reclameren afgeronde hbo/wo vorming koers civiele techniek of gelijkwaardig ; goede communicatieve vaardigheden en kapitalistisch inzicht ; goed bruikbaar en technisch inzicht in de bouwprocessen ; ervaring als projectleider infra • ondernemend ; accuraat en nauwkeurig ; 3-5 jaar werkervaring ; beschikt over relevant professioneel netwerk. Taalvaardigheid vereist : nederlands bedrijfsomschrijving onze opdrachtgever is een expert in de engineering en uitvoering van constructies voor omvangrijke infrastructurele projecten. Het handel is bovenmatig gericht op duurzame oplossingen en heeft samenwerkingsverband hoog in het vaandel staan. Wegens de groei van deze ambitieuze sociale groep zijn we op zoek naar een geoefend werkvoorbereider infra voor diverse complexe en uitdagende projecten. Bij deze opdrachtgever wordt je gemotiveerd om jezelf te repeteren en er heerst te de sociale groep een informele werksfeer. Door de structurele groei onder de afgelopen 3 jaar is deze vacature opgesteld.

Salarisinformatie honorarium in bespreking reserve info arbeidsvoorwaarden salarisindicatie : €3500+ ; 30+ vrij in te delen verlofdagen ; een zeer divers aanbod aan cursussen en externe opleidingen ; auto of fiets van de zaak ; flexibele werktijd en werkplekken ; sporten en gezond eten op kosten van de baas! ; voor uw oude dag wordt gezorgd middels een goede pensioenregeling. sollicitatieprocedure ben jij de projectleider civiel die wij traceren? en is dit de vacature die volmaakt aansluit bij jouw ambities? solliciteer dan direct via of  Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met potentieel recruitment.

https://www.vindazo.nl/categories/techniek.html