5-S Webgids
Image default
Aanbiedingen

Tentamentraining van Scriptium – de ervaring van een psychologiestudente

Bij centrum voor educatieve ondersteuning Scriptium kun je voor een laag bedrag een excellente en professionele tentamentrainingnemen voor alle moeilijke tentamens. Wij vroegen ons af of zo’n training de moeite waard is, en natuurlijk ook het geld. Daarom vroegen we aan Lotte hoe zij haar training heeft ervaren en of ze Scriptium zou aanbevelen aan andere studenten.

 

Over Lotte

Lotte is studente psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze is 24 jaar en is bezig met het derde jaar. Over het algemeen gaat de studie lekker, maar het vak Cognitieve Psychologie uit het tweede jaar bleek toch een struikelblok. Toen ze het vak mee moest nemen naar haar derde jaar, was de maat vol. Lotte besloot voor de eerste poging een tentamentraining Cognitieve Psychologie te volgen. Dit werd een 1-op-1-training met een tentamentrainer die Scriptium voor haar had uitgezocht.

 

Lotte zegt:

“Het eigenlijk ontzettend fijn om zo een training te volgen. Ik had een enorme klik met mijn trainer. Ze heette Maaike en we konden het goed vinden en goed praten over de stof. We hadden twee sessies van 3 uur in hetzelfde weekend. Ik had het tentamen de dinsdag daarop, dus alles zat nog lekker vers in mijn hoofd. Ik had liever gehad dat de lessen verdeeld werden over 3×2 uur, maar dat paste niet in het schema van de docent. Dat vond ik jammer, omdat ik voor individuele training had gekozen en ik te horen had gekregen dat je alle lesdagen dan zelf kunt bepalen.“

 

Snelheid

“Wat ik fijn vond aan Scriptium is dat ze snel bereikbaar zijn en ik snel aan iemand gekoppeld werd. De docent gaf zeker goed les. Daarmee maakte Scriptium de belofte waar dat ze kwaliteit leveren. Uiteindelijk heb ik mijn tentamen Cognitieve Psychologie gehaald, mede door deze training en de goede lessen van Maaike. Ik denk niet dat ik het gehaald had zonder de training. Na in totaal drie keer geleerd te hebben en zoveel uur erin gestoken te hebben, dacht ik niet dat nog een keer leren het verschil zou gaan maken. Dus het was tijd voor iets anders: tentamentraining van Scriptium bleekt de oplossing.

 

Verdere hulp

Op de site van Scriptium las ik dat je naast tentamentraining ook bijles en scriptiebegeleiding kunt krijgen. Ook kun je je scriptie of verslag laten nakijken. Zodra ik mijn scriptie af heb zal ik deze zeker bij hen laten nakijken. Ik ben daar al aan begonnen en nadat ze me zo goed hebben geholpen met he tentamen, ga ik zeker het zekere voor het onzekere nemen en ook hun expertise en hulp inschakelen bij m’n scriptieproces. Ik vind dat eigenlijk wel luxe: dat je zo ondersteund kan worden op een persoonlijke en professionele manier. Ik had het gevoel dat Scriptium echt snapt dat je als student persoonlijke hulp nodig hebt en dat iedere student anders is. Ik heb een fijne ervaring gehad bij dit bedrijf en ze hebben een goede service. 

https://www.scriptium.nl/