5-S Webgids
Bedrijven

Top telefoon hoesjes 2020

CaseMe

CaseMe heeft als merk een mooie reeks aan trendy telefoon hoesjes. Naast de stijlvolle afwerking zijn de hoesjes ook van hoge kwaliteit. Bij de CaseMe hoesjes vinden we dat terug omdat deze multifunctioneel zijn. Functioneel is Caseme heel handig je kunt er veel pasjes in bewaren en er zit ook een extra rits in voor bijvoorbeeld kleingeld. Het materiaal is gemaakt van duurzaam leder. Er zijn diverse kleuren beschikbaar zoals bruin.

Samsung hoesjes met Antimicrobial Coating

De summiere, maar duidelijke omschrijving luidt: ‘Beschermende telefoon hoesjes en covers voor smartphones en tabletcomputers’. Het betreft een zogenaamd Combined trademark, met andere woorden afgezien van een woordmerk is er ook een bijbehorend beeldmerk vastgelegd. Hierop is een schild te zien met een kruis en drie geometrische elementen die de virusdeeltjes moeten voorstellen.

antimicrobiële coating effectief tegen corona

Het coronavirus verspreidt zich van mens tot mens, maar ook via oppervlaktes. Onderzoek heeft uitgewezen dat oppervlakken die voorzien zijn van zo’n antimicrobiële coating tot wel 90 dagen vrij blijven van het coronavirus. Bij oppervlakken die zijn behandeld met een antimicrobiële coating zou het virus na 10 minuten al voor 90% zijn afgenomen en na 2 uur zelfs met 99,9%.

Daardoor is deze coating uitermate geschikt om toe te passen op oppervlakken die vaak worden gebruikt. Denk aan publieke ruimtes, zoals een metro of bus. Maar natuurlijk ook onze smartphone en tablet. Door telefoonhoesjes te voorzien van een antimicrobiële coating wordt de verspreiding van bacteriën effectief tegengegaan.

https://www.telefoonhoesje.nl/

Gerelateerde artikelen

Kiezen voor professionele bewindvoering Enschede is een aanrader

Nieuwe printer?

De Britten en de horloge