5-S Webgids
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren voor dagje uit

Voor een dagje uit ging ik een touringcar huren bij Noot Personenvervoer. En daar ben ik zo blij mee, dat ik besloot om een recensie te gaan schrijven. Daar zal ik onder andere in zeggen hoe ik Noot Personenvervoer heb gevonden, waarom ik toen voor hen heb gekozen en hoe de gehele reis met de touringcar is verlopen.

Waar een touringcar huren?

Maar waar moet ik voor touringcar huren nu naartoe? Ik heb daar nog helemaal geen ervaring mee. Dit is namelijk mijn allereerste jaar dat ik in de organisatie zit van het dagje uit. Met de bewoners van het tehuis waar ik werk gaan wij een keer per jaar een dagje uit doen. En dit is dus voor mij de allereerste keer dat ik zoiets met collega’s mag gaan organiseren. En ik werd aangewezen om een touringcarbedrijf te gaan zoeken. Verder was er nog niets bekend van waar wij naartoe wilden gaan etc. Maar daar werd al snel verandering in gebracht! Want op de website van Noot zagen wij dat zij voor allerlei verschillende activiteiten inzetbaar zijn voor een touringcar. En dat als wij nog geen eindbestemming hadden voor het dagje uit, wij met hen contact op konden nemen. Zij hebben namelijk een heel breed netwerk aan contacten in die wereld met musea, pretparken etc. Ideaal dus! Zo konden wij dat soort dingen uit handen geven.

Het dagje uit

Uiteindelijk is er voor een rondtocht op De Veluwe gekozen. En het was prachtig! Ook ideaal dat Noot Personenvervoer dit voor ons heeft geregeld. Want de busreis met de touringcar was al hartstikke goed (een heel vriendelijke buschauffeur die heel netjes de reis heeft volbracht tot en met de locatie). En daar werden wij hartelijk ontvangen met koffie / thee en gebak. Wij kunnen het iedereen dan ook aanraden dit bij hen te laten regelen!