5-S Webgids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Stemkastjes huren via Intervote.nl

Ik wilde stemkastjes huren via Intervote.nl en die van hun kan ik zeker aanbevelen! Ze hebben grote en duidelijke knoppen, waardoor iedereen gemakkelijk kan stemmen. Er moet namelijk ook rekening gehouden worden met de doelgroep. Wie gaan er stemmen? Zijn dat jonge mensen? Kinderen zelfs? Of toch meer ouderen? Bij InterVote maakt dat niet uit! Daarnaast kunnen de resultaten van het stemmen direct weergegeven worden op het grote scherm in de zaal waar wordt gestemd.

Zelf stemkastjes huren

Zelf moet ik ook stemkastjes huren. Wij gaan namelijk een avond organiseren voor allerlei leden van ons bedrijf. En aan hen willen wij graag een aantal stellingen voorleggen, zodat zij vervolgens voor of tegen kunnen stemmen. En daarvoor hebben wij dus stemkastjes nodig! Wij zijn dus naar de website gegaan van InterVote om hun stemsystemen weer te gaan huren. Zoals je al kon lezen hebben wij al enige ervaringen met hen. En zeker hele goede! Daarom besloten wij om ook dit keer weer gebruik te maken van de stemkastjes van InterVote.nl.

Wij belden hen op en hij verwelkomden ons hartelijk en vroeg hoe hij ons verder kon helpen. Wij gaven aan dat we graag hun stemkastjes weer willen huren. Zij reageerden direct enthousiast en vroegen nog enkele gegevens. Zoals de locatie waar gestemd gaat worden en hoe laat en op welke datum zij van InterVote aanwezig dienen te zijn om alles klaar te zetten.

De dag van het stemmen

Op de dag van het stemmen hadden wij ‘s ochtends om 10:00 afgesproken met InterVote. Op de afgesproken tijd kwamen zij aan met hun stemkastjes en maakten alles gereed. Ook dat ze aangesloten stonden op het systeem, zodat de resultaten direct weergegeven konden worden op een groot scherm in de zaal.

Nadat dit alles gereed was konden we gaan beginnen. En het was weer super! Zo ook de stemkastjes.