5-S Webgids
Image default
Banen en opleidingen

Traineeship bij de overheid

Heb jij altijd al willen werken bij de overheid? Dan is een traineeship overheid volgen de beste start van uw carrière bij de overheid. Newpublic biedt tweejarige traineeships aan bij de overheid. Tijdens deze traineeship leert u de fijne kneepjes van het vak, want u kunt direct aan de slag. Daarnaast volgt u theoretisch onderwijs om u helemaal klaar te stomen voor een vaste functie binnen de overheid. Lees gauw verder of u past bij een traineeship overheid van Newpublic.

 

Net afgestudeerd

Newpublic richt zich in het bijzonder op jonge professionals. Dit zijn net afgestudeerden die klaar staan voor een goede carrière. Het vinden van een vaste baan na het afstuderen, is niet eenvoudig. De traineeship overheid is ervoor bedoeld om dit gat te overbruggen. Door direct aan de slag te gaan, leert u door ervaring de werkzaamheden bij de overheid.

 

Door heel Nederland

Nederland heeft bijzonder veel overheidsinstellingen, van gemeentes tot speciale overheidsinstanties. Dit betekent dat er ook enorm veel functies beschikbaar zijn. Bekijk op Newpublic.nl voor welke functies zij een traineeship aanbieden en of uw studieverleden matcht met deze opties. U kunt eenvoudig online een contactformulier invullen voor meer informatie en persoonlijk advies over de traineeship overheid.

 

Investeer twee jaar in een traineeship overheid via Newpublic. Na het afronden van de traineeship, kunt u direct vast in dienst. Dit kan bij de overheidsinstelling waar u al de traineeship hebt gevolgd, maar door het volgen van de traineeship bent u bij alle overheidsinstellingen welkom voor een vaste functie. Neem een kijkje op Newpublic.nl voor meer informatie over de traineeships.