Uw website laten optimaliseren? Kies voor Cherry Communicatie!
5-s-1

Dit artikel gaat over Cherry Communicatiebureau Amsterdam en met name over een van hun diensten: het optimaliseren van websites. Met andere woorden, we kunnen dat bedrijf ook aanduiden met Cherry website bouwers Amsterdam. Wat niet wil zeggen dat de promotie van uw website niet belangrijk is. Zeker wel!

 

Wat u in grote lijnen kunt doen

Als u de website van uw bedrijf zoekt in Google en u ziet dat websites van concurrenten hoger komen in de zoekresultaten, dan is het tijd om te kijken waarom. We praten dan over zoekwoorden die relevant voor uw website zijn, en dus voor uw bedrijf. Hoe u uw website promoot, is ook belangrijk. Als u voor dat laatste een zoekmachine gebruikt, dan wordt dat Search Engine Advertising (SEA) genoemd. Maar er zijn nog andere manieren, zoals via Facebook en andere sociale media. Aan het adverteren via een zoekmachine en sociale media zijn kosten verbonden. Het optimaliseren van uw website als zodanig, wordt Search Engine Optimization (SEO)genoemd, en betaalt u dus niet voor advertenties. Zeker bij veel concurrentie is SEO alleen niet voldoende.

Adverteren

Hoewel dit artikel niet gaat over de vormen van communiceren over uw website, willen wij u hier aanbevelen om een consistent communicatieplan op te stellen. Wie zijn uw potentiële klanten en hoe kunt u ze het beste bereiken. Het gaat daarbij niet alleen om het medium, maar ook om de boodschap. Cherry Communicatiebureau Amsterdam kan u daarbij van dienst zijn.

SEO

We zullen het hier hebben over Google, wat op afstand de meest gebruikte zoekmachine is. Bij SEO zijn onder meer de volgende punten van belang:

  • Een aantrekkelijk vormgeving van de website
  • Relevante en nuttige informatie verstrekken
  • Goede toegankelijkheid, dat betekent dat het de bezoeker snel duidelijk wordt hoe de informatie is gestructureerd
  • Goed nadenken over zoekwoorden en die om een verstandige manier in uw website verwerken
  • Het juiste gebruik van backlinks, hoewel dat niet op de website als zodanig betrekking heeft

Een goede toepassing van deze punten zorgt ervoor dat zoekers vaker op een link naar uw website klikken. Dat kan zijn de link in de zoekresultaten, maar zogenoemde backlinks. Dat zijn links naar uw website die op andere websites staan. Als een zoeker eenmaal op een link naar uw website heeft geklikt, is het zaak dat die bezoeker enige tijd op uw website verblijft en ook doorklikt. Dat laatste wil zeggen een link op uw website die de bezoeker naar een ander deel van uw website brengt. Het opnemen van zoekwoorden in de tekst van uw website en het gebruik van backlinks dienen wel gematigd te gebeuren. Ook hier geldt dat overdaad schaadt. Dat betekent dat Google dat negatief beoordeelt. SEO omvat veel facetten en is daarom niet eenvoudig. Cherry website bouwers Amsterdam hebben daar veel ervaring mee en kunnen u daarbij helpen.

https://cherry-communicatie.nl/

About