5-S Webgids
Dienstverlening

Letselschade advocaat Zoetermeer

Bent u gewond geraakt door onoplettendheid of nalatigheid van een andere partij? Dan kunt u met behulp van een letselschade advocaat de schade claimen. Het gaat hierbij niet alleen om de kosten die u heeft gemaakt voor de geleden schade, maar ook om de kosten die u in de toekomst verwacht te maken als gevolg van het letsel. Een goede letselschade advocaat Zoetermeer vindt u bij Van Dijk advocaten. Thomas van Dijk heeft ruime ervaring met het oplossen van verschillende grote zaken. Ook met minder ingewikkelde zaken kunt u rekenen op letselschade advocaat Van Dijk. 

Waar Van Dijk u mee kan helpen

U kunt in verschillende gevallen terecht bij letselschade advocaat Thomas van Dijk. Hij is gespecialiseerd in het bijstaan van verkeersslachtoffers en mensen die een ongeval in de werksituatie hebben gehad. Ook als u letsel heeft opgelopen als gevolg van een medische fout, kan Van Dijk de schade voor u claimen. Er wordt zorgvuldig en doortastend te werk gegaan, zonder aan het welzijn van het slachtoffer voorbij te gaan. Van Dijk werkt samen met collega’s, maar ook met andere specialisten op diverse gebieden. Dit zorgt ervoor dat alle benodigde informatie aanwezig is om sterk te staan tegenover de tegenpartij.

Test met first party verzekering

Als verkeersslachtoffer kunt u de schade verhalen op de WA verzekering van de tegenpartij. In principe is dit een logisch systeem, maar het heeft een groot nadeel. Er moet eerst worden vastgesteld wie aansprakelijk is voor het ongeval en dit kan erg lang duren. Een oplossing zou zijn om de schade te kunnen claimen bij de eigen verzekering. Dit is mogelijk met een first party verzekering. Ook hier zit echter weer een nadeel aan, want deze verzekering zou waarschijnlijk erg duur zijn. Meer hierover kunt u lezen op de website, maar u kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/