5-S Webgids
Management

Vast telefoonnummer aanvragen en VoIP

Flexibel en bereikbaar zijn voor uw klanten

VoIPStarr heeft een goede naam als het gaat om goedkope beltarieven en vele mogelijkheden. Met een ruime keuze aan vaste netnummers en een flexibel systeem zijn wij een van de beste VoIP telefonie aanbieders. We beschikken over gespecialiseerd personeel welke dag en nacht voor u klaar staan en tezamen met veilige netwerkstructuur kunnen we onze klanten hoge kwaliteit aanbieden.

We bieden vaste telefoonnummers, telefooncentrales, onbeperkt bellen en nog veel meer. Wij zijn een van de weinige totaalaanbieders op het gebied van telefonie en VoIP.

De voordelen van VoIP zijn flexibiliteit, bereikbaarheid en kostenbesparing. Bellen via VoIP is goedkoper dan bellen middels de traditionele telefonie. Met VoIP telefonie bent u overal en altijd bereikbaar zolang er een werkende internetverbinding is.

U kunt bij ons ook VoIP telefoons leasen of gebruik maken van onze gratis app. U kunt dan vaste nummers op uw mobiel ontvangen, u kunt met het vaste nummer uitbellen en oproepen ontvangen en dat allemaal voor zeer lage tarieven.

We bieden tevens telefooncentrales en ook deze kunt u op uw mobiel ingesteld krijgen. Een werkelijk ideale oplossing voor de hedendaagse ondernemer.

Onze oplossing voor u: de 3CX Telefooncentrale

De 3CX Telefooncentrale is in Europa de best presterende software telefooncentrale. Dit systeem heeft zeer veel prijzen in de wacht gesleept, vanwege de lage tarieven en enorm veel functies. Kies ook voor deze ultieme telefoonoplossing.

Voor elk bedrijf is 3CX een uitstekende oplossing door de prijsstelling welke gebaseerd is op het aantal beschikbare lijnen en niet op het aantal toestellen die aangesloten worden. Bovendien is de 3CX telefooncentrale zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te beheren.

Op uw mobiele telefoon

Een complete telefooncentrale op uw mobiel, laten doorschakelen naar uw mobiel en nog vele aspecten. Werkelijk alles kunt u beheren en bedienen vanaf uw mobiel. Voor u wordt alles door ons ingesteld zodat u verder kunt met wat echt belangrijk is en uw onderneming professioneel wordt beoordeeld door uw klanten.

Kijk op onze site voor de vele mogelijkheden.

https://voipstarr.nl