5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Vergroot het comfort in uw badkamer en kies voor spiegelverwarming

U kent het vast en zeker wel. Na een uurtje heerlijk badderen of een snelle en warme douche, ontstaat er damp in de badkamer. De spiegels beslagen en hierdoor duurt het eventjes voordat u uw gezichtsverzorging aan kunt brengen, uzelf kunt scheren, uw haren kunt stylen of uw make-up aan kunt brengen. Dan is het natuurlijk wel zo fijn om zo snel mogelijk een heldere spiegel te hebben. Spiegelverwarming kan dan de ideale uitkomst bieden.

Uw badkamer blijft warm dankzij de stralingswarmte

Wist u dat spiegelverwarming ook stralingswarmte uitstraalt? Hierdoor profiteert u van een comfortabele, niet-benauwde warmte die u gezellig knus houdt en de spiegel ook mistvrij houdt. Ideaal om uw dag lekker ontspannen te beginnen of juist ontspannen af te sluiten.

Schimmel en vocht worden verminderd

Wellicht heeft u een badkamer zonder raam. Hierdoor kan uw ventilatiesysteem nog steeds goed zijn, maar de kans op schimmel en vocht is er nog steeds. Een spiegel met verwarming helpt vocht en de schimmel te verminderen. De spiegels verwarmen namelijk oppervlakken van objecten in uw badkamer, waardoor de temperatuur in de muren hoger blijft, zonder de lucht op te warmen en vocht te ontmoedigen. Al met al zijn er dus meer dan genoeg redenen om vandaag nog kwalitatief goede verwarming voor uw spiegel in huis te halen. Voor iedere afmeting is er meer dan genoeg keuze.

Uitstekend te combineren met een douchedeur magneetstrip

Kijk eens een keer goed naar uw badkamer. De kans is groot dat er nog een aantal andere projecten liggen die u aan kunt pakken. Kies bijvoorbeeld ook voor een bijpassende douchedeur magneetstrip. Hierdoor zorgt u ervoor dat uw badkamer droog blijft en u hierdoor niet hoeft te dweilen.

https://www.douchestrips.nl/