5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Verschillende problemen behandelen bij de psycholoog Oss

GZ Psycholoog Oss

Heeft u psychische problemen? Dan is dat natuurlijk zeer vervelend, want dat kan een vervelende smet op uw leven zijn. Gelukkig kan er best veel gedaan worden aan verschillende psychische problemen. Alleen moet u bereid zijn om daarvoor open te staan. Gelukkig kunnen wij u helpen met verschillende psychische problemen op een zeer toegankelijke manier. U kunt bij ons over uw problemen praten op een zeer toegankelijke manier. Maar met welke problemen kunt bij GZ psycholoog Ossterecht?

Burn-out

U heeft ongetwijfeld wel eens van de term burn-out gehoord. Het is een probleem waar veel mensen tegenaan lopen in de Westerse samenleving. Het is bijzonderlijk genoeg ook een tamelijk nieuw fenomeen. Hoe rijker en welvarender wij zijn geworden in het Westen, hoe meer mensen last krijgen van een burn-out. Een van de redenen hiervan is dat wij in een prestatiemaatschappij leven. Het werk is weliswaar leuker dan honderd jaar geleden, maar er zit wel meer druk op. Druk om te presteren en uzelf goed te voelen tegenover collega’s en dergelijke. Dit kan ervoor zorgen dat u tegen fysieke problemen aan gaat lopen. Sommige mensen met een burn-out zitten mentaal zo aan de grond, dat ze nog amper hun bed uit kunnen komen. Voelt u een burn-out opkomen? In dat geval is het zeker aan te raden om eens contact op te nemen. Wij helpen u graag.

Slaapproblemen

Natuurlijk kan iedereen wel eens wakker liggen. Dat is ook helemaal niet erg als het heel af en toe gaat gebeuren. Maar u kunt ook te maken krijgen met chronische slaapproblemen. Een kenmerk van een chronisch slaapprobleem is dat u nachten achter elkaar wakker ligt. Dat u er bijvoorbeeld ook fysieke problemen en dergelijke bij krijgt. In die gevallen kan het aan te raden zijn om hulp te zoeken. Ook in die gevallen helpen wij u graag.