5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Verwarm uw huis met een DAT elektrische WIFI kachel

Heerlijke warmte met een Elektrische kachel

Steeds vaker gaat men over op het verwarmen van een ruimte met een elektrische kachel. Het is dan bij aanschaf van een elektrische kachel belangrijk goed te kijken wat men aan gaat schaffen. Zo zijn er in de bouwmarkt al zeer goedkope elektrische kachels te vinden. Deze zien er soms mooi uit maar hebben een slecht rendement en korte levensduur en zijn vaak gemaakt in China.

De DAT elektrische kachel met WIFI daarentegen is ontworpen om een zo hoog mogelijk rendement te halen met maximaal confort. Dit is mede mogelijk gemaakt door de ruimte in de kachel zo te maken dat er als het ware een soort schoorsteenpijp effect ontstaat. De warmte zal op een natuurlijke manier de ruimte verwarmen en zich gelijkmatig verdelen zodat de gehele ruimte goed aanvoelt en zo optimaal de energie verdeeld over de ruimte.

DAT elektrische kachel met WIFI

Ook de wifi controller helpt bij het besparen van energie en leef confort. U kunt met een gratis te downloaden applicatie voor op ue mobiele telefoon de kachel bedienen. Dit kan heel handig zijn. Zo kunt u alvast de kachel aanzetten als u onderwegh naar huis bent. Of hem uitzetten als u dit vergeten bent. Ook voorprogrammeren is een mogelijkheid. U bepaals dus wanneer de kachel op welke temperatuur verwarmt vanuit uw luie stoel waar dan ook op de wereld.

De applicatie is zo gemaakt dat deze met enkele drukken op de knop te koppelen is met uw kachel. Dus extra kastjes en ingewikkelde configuratie zoals bij andere merken is niet nodig. Ook kunt u meerdere kachels aanmelden op uw telefoon zodat iedere ruimte apart te bedienen is. Uiteraard kunt u de kachels ook bedienen vanaf de display op de voorkant van de kachel. De app is dus niet perse noodzakelijk.

Als u meer wilt weten over de DAT elektrische kachel met wifi kunt eens kijken op de website van Warmteshop.EU te vinden via deze link.

 

https://warmteshop.eu/product/elektrische-kachel-wifi-dat/