5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Vind sierbestrating die bij u past!

Wanneer je door een buurt woont met allemaal rijtjes huizen, valt het altijd op dat de huizen nooit precies hetzelfde zijn. De ene bewoner heeft de raamkozijnen en deurposten groen geverfd, terwijl de andere buur gekozen heeft voor een strak geverfd wit huis. Niet alleen heeft de kleur van raamkozijnen effect op de indruk van het huis, maar ook de tuin draagt bij aan de uitstraling van het huis. Waar de één veel planten en struiken in zijn tuin heeft staan, heeft de ander juist een volledig bestrate tuin. Hieruit blijkt dat tuinbestrating in vele soorten en maten voor kan komen en dus van grote invloed is voor de indruk die de bewoners achterlaten. Bricks and Stones is op de hoogte van het effect van bestrating en heeft zich daarom verdiept in de mogelijkheden in sierbestrating.

Iemand die graag in de tuin zit, maar weinig tijd en zin heeft om de tuin te onderhouden, kiest snel voor het inhuren van een tuinman en het plaatsen van keramische terrastegels. Een keramiek tegel heeft namelijk het grote voordeel dat het weinig schoonmaaktijd in beslag neemt en gedurende lange tijd mooi blijft. Dit heeft ermee te maken dat keramische tegels krasbestendig en kleurvast zijn, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade aan de tegels. Bent u juist iemand die zijn creativiteit in de tuin kwijt wil? Dan raadt Bricks and Stones gebakken klinkers aan. Deze lenen zich goed voor legpatronen en kunnen met afgewisseld worden, als u meerdere kleuren gebruikt.

Herkent u zich in één van de bovenstaande beschreven types of mist u nog het persoonlijke advies? Bricks and Stones houdt van het persoonlijke contact met de klant en denkt daarom graag met u mee over de mogelijkheden in sierbestrating. Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen!

https://www.bricksandstones.nl/