5-S Webgids
Image default
Beauty en verzorging

Een behandeling lip fillers in Amsterdam

Lippen opvullen kan heel natuurlijk en subtiel, met behoud van de balans in uw gezicht. Uw mond is een echte blikvanger. Niet voor niets kleuren vanaf de oudheid vrouwen hun lippen al. Een mooi gevormde mond geeft een jeugdige, sensuele uitstraling. Misschien bent u niet tevreden over de vorm van uw mond of de dikte van uw lippen. Of misschien worden uw lippen met het ouder worden dunner door het verlies van volume. Wat voor u ook de reden mag zijn, met lip fillers Amsterdam krijgt u weer een perfecte mond.

Waarom lippen opvullen met een filler?

Kleine, smalle lippen zijn genetisch bepaald. Gelukkig kunnen wij de natuur een handje helpen en smalle lippen met behoud van hun eigen vorm iets voller maken door lip fillers Amsterdam. Heeft u van uzelf al volle lippen, maar zijn deze door veroudering dunner geworden, dan komt u ook in aanmerking voor een lip fillers Amsterdam. Met lip fillers Amsterdam p basis van hyaluronzuur kunnen wij zorgen voor natuurlijke, jeugdige en vollere lippen die bij uw gezicht passen. Omdat geen mond hetzelfde is, krijgt u van ons een advies op maat. Tijdens een gratis consult zal een van onze ervaren artsen daarom alle opties over fillers voor de lippen met u bespreken. De keuze is aan u!

De behandeling

Vollere, mooie lippen worden verkregen door een behandeling met een hyaluronzuur., de lip fillers Amsterdam. Nadat er foto’s zijn gemaakt, u een gezondheidsverklaring en behandelovereenkomst hebt ingevuld, wordt het te behandelen gebied met een verdovende crème ingesmeerd. Vervolgens wordt met ultradunne (canule)naaldjes een lip fillers Amsterdam in uw lippen ingespoten. Hiermee kunnen wij uw lippen hun oorspronkelijke contour en volume terug geven, of zelfs vergroten. U kunt voor lipfillers Amsterdam op twee locaties en kunt altijd bellen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.