5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Mijn ervaring met de beste Stukadoor in Den Haag

Al langere tijd wilde ik de muren en plafonds in mijn huis opnieuw laten stucen. Ik ging op zoek naar een stukadoorsbedrijf in Den Haag en omstreken; zelf woon ik in Bergen op Zoom. Ik wilde een bedrijf vinden dat voldoende aandacht zou besteden aan mijn persoonlijke wensen. Hierom heb ik gezocht naar een onderneming die aan mijn wensen voldeed en tegelijkertijd hoge kwaliteit kon bieden.

Bij Stucadoorsbedrijf de Vries, een stukadoor in Bergen op Zoom, heb ik een betrouwbare onderneming gevonden die mijn huis weer als nieuw heeft gemaakt. Deze professionals zijn niet alleen actief in Bergen op Zoom: ook voor een stukadoor in Den Haag of in Westland en omgeving kunt u bij hen terecht.

Stucadoorsbedrijf de Vries regelt professioneel uw stukadoor in Den Haag en omgeving

Naar aanleiding van mijn zoektocht naar een kundig stukadoorsbedrijf, kwam ik bij Stucadoorsbedrijf de Vries terecht. Het is een kleine onderneming die sinds 2000 bestaat. Gespecialiseerd in stukadoor, heeft het bedrijf jarenlang ervaring in het vak. Doordat het een klein bedrijf betreft, waren de communicatielijnen erg kort en heb ik gedurende het hele traject persoonlijk contact gehad met de medewerkers die bij ons thuis het werk hebben verricht. Gemaakte afspraken staan hoog in het vaandel, wat veel duidelijkheid schept.

Hierom kiest u voor Stucadoorsbedrijf de Vries

Wanneer u op zoek bent naar een veelzijdig bedrijf dat tevens verschillende soorten stucwerk kan verrichten, adviseer ik Stucadoorsbedrijf de Vries van harte aan. Naast hun veelzijdigheid, bieden zij het volgende aan:

  • Ambachtelijk vakmanschap en moderne technieken
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Aangesloten bij de NOA
  • VCA-gecertificeerd
  • Zeer kwalitatieve materialen
  • 3 tot 5 jaar garantie
  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Uw huis laten stucen

Het stucen van uw huis brengt een geheel nieuwe uitstraling met zich mee. In ons geval, waren de muren in ons huis verkleurd. Doordat hier in het verleden behang op had gezeten, waren de muren tevens niet meer mooi glad. Door deze muren professioneel te laten stucen, oogt onze woning weer fris. Het is een geweldige manier om van uw huis weer een nieuw thuis te maken.

Plan nu uw eigen afspraak in

Wilt u ook net zoals ik uw huis een frisse uitstraling geven? Uw muren en plafonds weer glad en netjes? Maak dan een afspraak met Stucadoorsbedrijf de Vries. U kunt een vrijblijvende prijsopgave en/of advies aanvragen. Snel en netjes geregeld.

https://stucadoorsbedrijfdevries.nl/