5-S Webgids
Image default
Horeca

Waarom de Thermapen uitermate geschikt is voor in de horeca

Wanneer je een horecaonderneming bezit dan is het gebruik van een goede thermometer om de temperatuur van het eten op te meten haast onmisbaar. Wanneer je een steak in de oven bereidt dan is het zeer belangrijk dat de kerntemperatuur van het vlees perfect is en het afmeten hiervan kan in sommige gevallen erg lastig zijn. Om de kerntemperatuur van je vlees te bepalen heb je een goede vleesthermometer nodig. Deze zijn in allerlei verschillende modellen te verkrijgen. Echter zit er wel een groot verschil in de kwaliteit van de diverse thermometers. Een thermometer die bekend staat om zijn superieure kwaliteit, is de Thermapen. Deze thermometers meten de kerntemperatuur van het vlees in slechts luttele seconden op en dat maakt de Thermapen dus uiterst geschikt voor in de horeca.

Waar is de Thermapen allemaal voor te gebruiken?

De Thermapen is te gebruiken voor verschillende doeleinden. Het staat ook bekend als een professionele vleesthermometer. Een Thermapen wordt veelvuldig als thermometer in de horeca gebruikt omdat deze voldoet aan alle HACCP eisen zoals die gesteld zijn. Temperatuurbeheersing is binnen de HACCP één van de belangrijkste, zo niet de belangrijkste pijlers binnen de richtlijnen. De kwaliteit van het voedsel kan nauwkeurig in de gaten worden gehouden en daarom hebben veel koks deze thermometers in zijn of haar keuken liggen.

Hoe werkt de Thermapen?

De Thermapen is zeer makkelijk te bedienen. Wanneer je hem aanzet dan kun je via het verlichte LCD scherm de temperatuur aflezen. Je steekt de pin in het midden van het vlees en na 3 seconden kun je de exacte temperatuur aflezen. Dit maakt hem de snelste digitale vleesthermometer die te verkrijgen is. De Thermapen is dus niet voor niets een thermometer die wereldwijd door honderdduizenden mensen, waaronder vele topchefs, wordt gebruikt.

Wat zijn de voordelen van de Thermapen?

De Thermapen is de nummer één verkochte digitale vleesthermometer van de wereld. De voordelen van deze thermometers zijn als volgt:
• Je meet de temperatuur op binnen 3 seconden
• De snelste vleesthermometer die op de markt te verkrijgen is
• De behuizing is afwasbaar en voorzien van biomaster wat ervoor zorgt dat bacteriën geen kans krijgen om te groeien
• De batterijen gaan maar liefst 3000 uur mee
• Door de rubberen behuizing en afdichting wordt het risico op binnendringen van voedsel, water of stof geminimaliseerd.
Het mag dus wel blijken dat de Thermapen de beste voedsel- of vleesthermometer is die momenteel op de markt te verkrijgen is.

Waar is de Thermapen te koop?

De Thermapen is online op diverse plekken te verkrijgen. Echter raden we aan om de thermometers aan te schaffen bij de leverancier zelf. Je kunt de website https://www.thermapen.nl/ bezoeken om de juiste thermometer uit te kiezen of voor meer informatie over dit product.

https://www.thermapen.nl/