5-S Webgids
Image default
Dienstverlening

Heb je een vraag aan Nuon? Bel de klantenservicetelefoon

Heb je een vraag over Nuon? Dan kun je de klantenservice van Nuon bellen. Je kunt het volgende telefoonnummer bellen: 0900-0808. Als je buiten de openingstijden belt op dit nummer dan kun je altijd een bericht achterlaten. Wanneer je in het buitenland verblijft en je wilt naar Nuon bellen? Dan kun je het volgende nummer gebruiken: +31 26 845 02 71.

Nuon is een Nederlandse energieleverancier die aan 2 miljoen huishoudens en 40.000 zakelijke afnemers stroom en gas levert. In 1994 is Nuon ontstaan uit een samenvoeging van PGEM en PEB Friesland, met de Zuid-Gelderse Nutsbedrijven en de Veluwse Nutsbedrijven. Een streven van Nuon is duurzame energie te leveren die ook betaalbaar blijft. Nuon maakt daarvoor gebruik van duurzame energiebronnen als zon en wind. Ook levert NUON duurzame producten zoals zonnepanelen, isolatie en CV-ketels.

KPN nodig? Bel met de klantenservice van KPN

KPN is een aanbieder van internet, interactieve TV, vast en mobiel bellen. Deze telecomaanbieder heeft zijn hoofdkantoor in Den Haag en heeft meer dan 14.000 werknemers.Wanneer je een vraag hebt over internet of televisie van KPN dan kun je bellen met de klantenservice van KPN. Je kunt de klantenservice ook bellen als je interesse hebt in één van de producten van KPN of als je een klacht hebt. De klantenservice van KPN is 24 uur per dag en 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar. Het telefoonnummer hiervoor is: 0800-0402. Wil je vanuit het buitenland met KPN bellen? Dan kun je bellen naar: +3170 343 43 43. Hiervoor betaal je het buitenlandtarief van je telefoonprovider. Het supersnelle keuzemenu van de klantenservicetelefoon zorgt ervoor dat je snel geholpen wordt door de juiste helpdeskmedewerker. Ook kun je hulp krijgen van KPN via social media en hun eigen forum.

https://www.klantenservicetelefoon.nl