5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Waarom is een CE keurmerk zo belangrijk?

Wat is een CE keurmerk

Het bekende CE keurmerk toont aan dat een product voldoet aan de vooropgestelde Europese normen. Deze CE markering is voor talloze productgroepen verplicht, gaande van speelgoed en afstandsbedieningen tot machines en boten. Omdat het de verantwoordelijkheid is van de producent of de fabrikant om een CE keuring te laten uitvoeren, zoeken ze hier vaak hulp bij. HMPA zorgt voor professionele ondersteuning tijdens dit proces, zodat alle producten snel een CE markering ontvangen!

Goederen zonder CE markering

Goederen met een CE markering mogen vrij verhandeld worden binnen de Europese Unie. Bedrijven die handel drijven met goederen zonder dit keurmerk worden beboet of zelfs vervolgd. Het is dus belangrijk voor producenten om alle goederen zo snel mogelijk te keuren. HMPA zorgt dan ook voor een snelle en gestructureerde CE keuring, zodat de werking van uw bedrijf niet verstoord wordt.

Structuur en efficiëntie

Dankzij hun jarenlange ervaring verloopt een CE keuring door HMPA erg gestructureerd. Zo identificeren ze eerst en vooral de producten die voor een CE markering in aanmerking komen. Verder verduidelijken ze aan welke eisen elk product moet voldoen en wat de vereisten voor de documentatie van de goederen zijn. Voldoet een product niet aan de Europese richtlijnen, legt HMPA ook duidelijk uit welke verbeteringen u moet doorvoeren om een CE keurmerk te verkrijgen.

Professionele ondersteuning

HMPA heeft ervaring met zeer uiteenlopende bedrijven, waardoor ze over een uitgebreide kennis beschikken. Ze helpen elk bedrijf dan ook op een efficiënte manier om alle goederen van een CE keurmerk te voorzien. Alle werknemers worden bovendien voortdurend bijgeschoold, zodat ze steeds van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte zijn. Dankzij de snelle en professionele hulp van HMPA kan elk bedrijf dan ook alle producten probleemloos verhandelen.

https://www.hmpa.nl/