5-S Webgids
Woning en Tuin

Waarom kiezen voor een Schramm bed voor in je slaapkamer?

Op het ogenblik dat je een nieuw bed wenst te kopen spreekt het voor zich dat je daarvoor over bepaalde, specifieke eisen zal beschikken. Dit zorgt ervoor dat het kopen van een standaard bed voor veel mensen niet interessant is. Steeds vaker wordt er dan ook gekeken in de richting van bijvoorbeeld een Schramm bed. Voor dit merk geldt dat ze ervoor kiest om elk bed geheel op maat van de wensen van de klant te maken. Dit zorgt ervoor dat er moeiteloos aan elke eis tegemoet kan worden gekomen. Ben jij eveneens op zoek naar een nieuw bed om te kopen voor in je slaapkamer? Dan is het zeker de moeite waard om even de mogelijkheden te ontdekken die het merk Schramm voor jou in petto heeft. Meer hierover lees je hier op deze pagina!

Een Schramm ben is één van de meest veelzijdige beddenmerken op de markt

Schramm is een merk van Duitse oorsprong die reeds een meer dan behoorlijke tijd meedraait op de markt. Op moment van schrijven beschikt ze dan ook niet voor niets over een ervaring van zomaar even meer dan 90 jaar. In al die tijd heeft het merk een aanzienlijke evolutie doorgemaakt. De ervaring die ze heeft opgedaan heeft ze stelselmatig benut om haar producten verder te verbeteren. Bovendien geldt voor een Schramm bed dat geen enkel exemplaar honderd procent hetzelfde is. Concreet zorgt dit ervoor dat elk bed geheel op maat van de wensen (of eisen) van de klant wordt gemaakt. Dit geldt niet alleen voor het praktische, maar ook voor het visuele aspect.

De keuze voor een Schramm bed zorgt er dus in de praktijk voor dat je altijd de beschikking krijgt over een bed dat met de hand is gemaakt. Bovendien is er zoals reeds aangegeven ook altijd sprake van maatwerk. Schramm is gespecialiseerd in de productie van verstelbare boxsprings en biedt haar klanten een oneindig aanbod aan mogelijkheden aan. Eveneens een zeer interessante troef waar je bij dit merk op kan rekenen heeft betrekking tot het zogenaamde twee-matrassen-systeem. Deze heeft door de jaren heen veel mensen weten te overhalen om een Schramm bed te kopen.

Uniek twee-matrassen-systeem

Eén van de redenen voor veel mensen om te kiezen voor het kopen van een Schramm bed heeft dus te maken met het feit dat het merk gebruik maakt van het zogenaamde twee-matrassen-systeem. Deze bestaat uit enerzijds een flexibele bovenmatras en anderzijds een stabiele ondervering. Dit unieke systeem zorgt ervoor dat je als gebruiker niet alleen bent verzekerd van een uitstekende ondersteuning, maar ook van een prima ventilatie.

 

Bröring Interieur / Het verschil van dag en nacht

 

De meest verstelbare bedden op de markt?

Tot slot is het zo dat de voorkeur van veel mensen uitgaat naar een Schramm bed omdat ze erom bekend staat ongelofelijk verstelbaar te zijn. Per ligvlak zou je dan ook tot zomaar even zeven motoren kunnen voorzien. Het spreekt voor zich dat dit ervoor zorgt dat je het bed steeds in de meest uiteenlopende posities kan plaatsen. Of je nu met andere woorden graag een leuk boek wenst te lezen in bed of je bijvoorbeeld graag op de meest comfortabele wijze naar televisie wil kijken, het behoort in de praktijk allemaal tot de mogelijkheden!