5-S Webgids
Image default
Sport

Waarom PS of Sweden en andere merken favoriet zijn onder ruiters

PS of Sweden is een van de meest bekende merken met kleding voor zowel ruiter als paard. Samen met een aantal andere gerenommeerde merken zoals Vestrum en Samshield heeft het merk zich ontwikkeld tot een perfecte mix tussen stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Ontdek in dit artikel hoe PS of Sweden en vergelijkbare merken hun populariteit hebben verdiend.

Hoe ambitie PS of Sweden tot één van de beste merken binnen de paardensport maakte

Wat het succes van PS of Sweden nog eens benadrukt is het feit dat het een relatief jong merk is. Het merk is in 2011 pas opgericht. De ambitie voor echte kwaliteitsproducten op het gebied van zowel materialen, stijl als draagcomfort heeft ertoe geleid dat ieder product minimaal 10 maanden in ontwikkeling voordat het op de markt wordt gebracht. Het gevolg? Een unieke productenlijn met een consistente kwaliteit die in het oog springt.

PS of Sweden laat zich makkelijk combineren met andere kledingmerken

Hoewel PS of Sweden een unieke uitstraling heeft, laten de verschillende items zich makkelijk combineren met kleding- en uitrustingsstukken van andere merken. Een sjabrak van PS of Sweden voor je paard staat bijvoorbeeld prachtig bij een Vestrum rijbroek. Ook Samshield kleding is een goede keuze. Luchtig, comfortabel en verkrijgbaar in tal van kleuren die mooi aftekenen tegen de rustige, zachte kleuren van de meeste PS of Sweden items.

Denk aan je veiligheid met een Samshield cap en andere uitrustingsstukken

Natuurlijk wil je een mooie outfit waarbij je de uitrusting van je paard afstemt op je eigen outfit. Maar vergeet de veiligheid niet. Paardrijden is geen gevaarlijke sport maar je zit toch al gauw anderhalf tot twee meter boven de grond. Mocht je een keer vallen dan maak je een behoorlijke smak. Daarom is een rijcap verplicht wanneer je gaat paardrijden.

Met een Samshield cap heb je een cap die voldoet aan de strengste veiligheidsnormen maar heb je erg veel keuze in de afwerking van de cap. Zelfs een afzetting met Swarovski diamanten is mogelijk! Genoeg mogelijkheden dus om je paardrijcap te combineren met andere veiligheidsuitrustingsstukken zoals bandages voor je paard.