5-S Webgids
Zakelijke dienstverlening

Waarom stinkt mijn wasmachine?

Waarom stinkt mijn wasmachine? Wat ruik ik? Heb je een aanhoudende geur opgemerkt tijdens je wasdagtaken? Die muffe, vieze geur is niet alleen het zweterige voetbalshirt van je kinderen, het kan je wasmachine zijn. Maar maak je geen zorgen, deze geur zou je klusjes niet te lang moeten vertragen, want er is een gemakkelijke oplossing voor een stinkende wasmachine.

Wat veroorzaakt de geur? Met al die tijd die het besteedt aan het weken van je kleren in wasmiddel en water, zou je denken dat je je wasmachine niet schoon hoeft te maken. Het regelmatig reinigen van uw wasmachine is echter belangrijk. Onze wasmachines zien veel rommel. Al dat vuil, zeepresten, lichaamsolie en haar op je vuile kleren moet ergens heen, toch? Dit veroorzaakt een opeenhoping van al dat vuil in en rond de machine, wat vaak leidt tot schimmel en meeldauwgroei. Deze ophoping is waarschijnlijk wat u ruikt en de enige oplossing is om uw wasmachine schoon te maken. Het is tijd om uw wasmachine schoon te maken. Dus pak een spons en trek je rubberen handschoenen aan, het is tijd om schoon te maken!

Dispensers De deurafdichting van uw wasmachine vangt veel vuil op. Gebruik een kleine schrobborstel ( een oude tandenborstel werkt prima!)  en maak alle plooien en spleten van de verzegeling schoon. 

Voor een cyclus uit    Nu is het tijd om alle schimmel en meeldauw uit de wasbak van uw wasmachine te verwijderen. Voeg vier kopjes bleekmiddel toe aan een bovenlader, of twee kopjes aan een voorlader, en start een cyclus. Nadat de cyclus is voltooid, moet u een spoelcyclus of twee uitvoeren om alle sporen van het bleekmiddel te verwijderen. Als het bleekmiddel de geur niet verhelpt, volg dan dezelfde instructies als hierboven, maar met azijn. We raden om regelmatig een reinigingscyclus uit te voeren om de geur te stoppen. – Loodgieter Arnhem –

https://loodgieter-arnhem.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom raakt uw riool verstopt?

Buitenverlichting in de tuin

Waarmee advocatuur jou allemaal kan helpen!