5-S Webgids
Beauty en verzorging

Wanneer gebruik je tattoo crème?

Als je een tattoo gaat zetten is het belangrijk dat je goed voorbereid bent. Zo is het belangrijk om de juiste tattoo crème te gebruiken. Deze crème zorgt ervoor dat de wond na het tatoeëren goed kan genezen. In dit artikel geven we je een gebruiksaanwijzing voor tattoo crème. Volg deze aanwijzingen en je hoeft je geen zorgen te maken over infecties of andere problemen!

Hoe gebruik je tattoo crème?

Tattoo crème gebruiken is heel eenvoudig. Breng de crème aan op het gebied dat je net getatoeëerd hebt. Doe dit twee keer per dag, ’s ochtends en ’s avonds. Op deze manier blijft de tattoo crème goed zitten en kan de wond optimaal genezen. Let wel op: gebruik niet te veel tattoo crème, dit kan ervoor zorgen dat er teveel vocht in de wond komt en dat kan weer leiden tot infecties. Gebruik dus alleen de aanbevolen hoeveelheid!

Na het tatoeëren is het normaal dat je tattoo wat gezwollen is en pijnlijk aanvoelt. Dit komt door de wondbehandeling met tattoo crème. Als je klachten hebt die niet over gaan, neem dan contact op met je arts of tattoo shop. Zij kunnen je vertellen of alles wel goed gaat of dat er iets anders aan de hand is.

Wat gebeurt er al je geen tattoo crème gebruikt?

Als je geen tattoo crème gebruikt, bestaat de kans op infecties en andere complicaties. De tattoo kan ook niet optimaal genezen, waardoor er littekens of verkleuringen kunnen ontstaan. Het is dus echt aan te raden om tattoo crème te gebruiken wanneer je net een tattoo hebt laten zetten!

Je kunt tattoo crème in verschillende tattoo shops kopen of online bestellen. Ga naar tattoocreme.nl en bestel je favoriete tattoo crème. Ook kun je verschillende verdovingszalven kopen om je voor te bereiden op een tattoo. Zo weet je zeker dat je de juiste producten in huis hebt!

Gerelateerde artikelen

Smoothies bestellen

Zijn haar extensions nodig of niet?

Wij hebben haarmatten van de allerbeste kwaliteit!