5-S Webgids
Image default
Huishoudelijk

Warme voeten

Nederland is een raar land wat betreft het klimaat. In de zomer vallen de mussen van het dak, omdat het zo warm kan zijn en in de winter vriest het dat het kraakt. Bijna niemand hoor je in de zomer zeggen dat ze het koud hebben. Des te vaker het gezegd wordt in de winter. Veel mensen wonen in huizen waarvan de isolatie niet goed is. Om het toch een beetje warm in huis te krijgen doen zij er alles aan om het te verwarmen. Met de hulp van extra kacheltjes of door de thermostaat een paar graden hoger te zetten.  

Vaak is het in de woning wel warm, maar de voeten blijven koud. Dit kan makkelijk en snel verholpen worden door de aanschaf van een elektrische verwarmingsmat. Deze mat is speciaal gemaakt voor huizen waar al een stenen vloer ligt en waar deze mat makkelijk overheen gelegd kan worden, zonder de tegels eruit te hoeven halen.  

De specialist in verwarmingstechniek 

Bij 123 Installatiematerialen zijn diverse soorten verwarmingsmatten te koop. De meest verkochte is wel de elektrische verwarmingsmat van het merk MAGNUM. De is geschikt voor kleine ruimtes en is makkelijk aan te brengen. Het is wel verstandig om voordat er een nieuwe vloer aangelegd gaat worden eerst de nodige informatie in te winnen. Het kan namelijk zo zijn dat de vloer die in jouw woning ligt niet geschikt zal zijn voor een verwarmingsmat. 

https://www.123installatiematerialen.nl/verwarming/elektrische-vloerverwarming/elektrische-verwarmingsmat/