5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Wasmachine reparaties

Wasmachine reparaties

Bij Fixmywitgoed weten we dat er nooit een geschikte tijd is voor de uitval van uw wasmachine. Daarom is ons landelijk team van deskundige reparateurs van Fixmywitgoed er om ervoor te zorgen dat u binnen twee werkdagen een reparatie-afspraak kunt krijgen. Met de reparatieservice van ons kunt u de kosten van het aanschaffen van een nieuw apparaat besparen en uw wasmachine weer laten draaien voordat u tijd hebt gehad om het te missen.

Snel een afspraak maken

Bijna alle reparaties aan het apparaat zijn binnen 30-60 minuten voltooid bij u thuis. Alle reparaties aan het apparaat worden uitgevoerd door een deskundige en erkende monteur die originele onderdelen gebruikt.

Waarom kiezen voor Fixmywitgoed?

  • Transparant en eerlijk prijsbeleid – geen verborgen extra’s, dus je weet precies waarvoor je betaalt en hoeveel het zal zijn.
  • Erkende monteurs – Niemand kent witgoed apparaten beter dan onze monteurs. Wij repareren alle merken witgoed en zijn ervaren professionals, dus u kunt er gerust op zijn dat ze de storing correct diagnosticeren en repareren.
  • Een naam die u kunt vertrouwen – Fixmywitgoed is een begrip met een reputatie die al jarenlang is opgebouwd. Onze monteurs zijn eerlijk, betrouwbaar en leveren de hoge standaard van service die u van ons mag verwachten.
  • Door heel Nederland werkzaam – ongeacht waar u in Nederland woont, sturen we een monteur naar u toe om de reparatie van het apparaat uit te voeren op een dag die bij u past.
  • Alle reparaties gegarandeerd – Elke reparatie van het apparaat door Fixmywitgoed is gegarandeerd voor maximaal 12 maanden. Als de fout zich gedurende deze tijd opnieuw voordoet, zullen we hem zonder extra kosten opnieuw repareren.
  • Snelle en betrouwbare service – Onze witgoed monteurs streven ernaar om elke reparatie van het apparaat bij u thuis af te ronden binnen slechts 30-60 minuten, zodat u zo snel mogelijk kunt terugkeren naar uw gebruikelijke routine.

Boek een reparatie van het apparaat

Een witgoed reparatie nodig, maar niet gedekt door een garantie of garantie? Bezoek ons website.

https://www.fixmywitgoed.nl/