5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Food verpakkingen zijn uiterst belangrijk

Voedsel inpakken is erg belangrijk. Op deze manier blijft het langer goed en heeft het dus een langere houdbaarheids- en verkoopdatum. Food verpakkingen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heb je food verpakkingen waar gebruik wordt gemaakt van een laag folie. Deze vorm van food verpakkingen is vooral geschikt om snoep of koek mee te verpakken. Niet alleen het materiaal kan verschillen, ook de maat kan verschillen. Zo bestaan er kleine en daarnaast ook middelgrote maten, wat in oplages kan worden besteld.

Duurzaam

Food verpakkingen zijn een onderdeel van het bedrijf wat erg belangrijk is en daarom is het zaak om je hierover goed te laten adviseren. Food verpakkingen adviseert daarom klanten in het materiaal en de maat van de verpakking, om de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen. Naast deze adviezen, word je voor food verpakkingen ook geadviseerd over het ontwerp en voor de afwerking van de food verpakkingen. Ook zijn food verpakkingen duurzaam. 

Proces

Specialisten op het gebied van food verpakkingen helpen je met alle stappen in je proces, en zo vind je alles wat je nodig hebt voor food verpakkingen onder een dak. De gespecialiseerde werknemers, hebben een groot netwerk en kennis in deze branche en bieden de klanten aan hier dus ook gebruik van te maken. Door deze kennis en dit netwerk word je als klant optimaal geholpen. 

Eigen invulling

Ook kun je zelf invulling geven aan de verpakkingen, je eigen wensen kun je naar voren laten komen. De medewerkers op de tekenafdeling zullen hier vervolgens rekening mee houden, bij jouw ontworpen food verpakkingen. Eerst wordt er dan een voorproefje gegeven, bij akkoord kan deze doorgestuurd worden naar de productie. Hier worden dan de oplage naar wens van uw food verpakkingen gedrukt.