5-S Webgids
Image default
Beauty en verzorging

WAT DOET BEAUTYSALON SOEST?

Bij nieuwe beautysalon Soest bent up op het juiste adres voor alle uw schoonheidsbehandelingen van kop tot teen. Ons deskundig, personeel met jarenlange ervaring die de nodige bijscholingen regulier volgt zal u met de meeste professionaliteit van dienst zijn. Onze schoonheidsbehandelingen zijn voor jong en oud, man of vrouw, voor een ieder dus die zich niet alleen gezond en fit wil voelen maar er ook stralend uit wilt zien. Ons beautysalon staat voor u open om u iedere dag van de week van dienst te zijn en om u te assisteren in alle vragen die u zou mogen hebben om uw haar, huid zo gezond en stralend mogelijk te houden.   

WELKE BEHANDELINGEN DOEN JULLIE? 

Bij beautysalon Soest geven wij schoonheidsbehandelingen vanaf uw hoofdhuid tot de voetzolen. Denkt u maar aan haar behandelingen, gezichtsbehandelingen, ontharing, voet en handbehandelingen, huidbehandelingen, massages etc. alles dat u huid stralender en gezonder laat uitzien kunnen wij hier in Soest doen. Wij hebben ook behandel pakketten klaar staan voor de vrouwen zoals de mannen. Maar ook voor de jonge heren en jongedames zijn er speciale pakketten in elkaar gezet voor dat ene opkomende leuke feest of voor de zomervakantie bijvoorbeeld. Ook zijn er pakketten voor speciale momenten in uw leven, een huwelijk of een jaardag waar u zeker weten stralend uit moet zien.  

DOEN JULLIE OOK BEHANDELINGEN OP LOCATIE? 

Ja dat doen wij zeker. Beautysalon Soest gaat voor klanttevredenheid. Dat houdt dus ook in dat wij zoveel mogelijk u naar wens van dienst willen zijn. Wij hebben ons schoonheidssalon in Soest waar u natuurlijk binnen kunt lopen voor wat u ook maar wilt doen wat schoonheidsbehandeling betreft maar ook als u niet uit huis zou willen of kunnen wij naar u toe binnen de gemeente Soest. Bij bijzondere pakketten zoals bijvoorbeeld het huwelijkspakket is de behandeling op locatie inbegrepen in de algehele prijs zodat u op uw speciale dag niet te veel hoeft rond te rijden maar vanuit een centrale plek er stralend uit kan zien.