5-S Webgids
Image default
Vervoer en transport

Welke scooter ga ik leasen?

Laatst hoorde ik het iemand hebben over scooter lease. Ik gaf namelijk aan dat ik op zoek ben naar een goedkope scooter. Maar dat ik er natuurlijk ook niet te veel onderhoudskosten aan wil hebben. Dus dat een tweedehands wellicht niet zo handig zou zijn. Maar dan werd een nieuwe scooter die goedkoop is, al gauw een snorscooter. En daar had ik dan ook weer niet zo’n behoefte aan… Zodoende dat iemand mij aanraadde om eens op de website van Polderscooter te gaan kijken naar de mogelijkheden van scooter lease. Hij had namelijk van iemand gehoord dat dat daar heel erg goed kan. Met een uitstekende service.

Polderscooter.nl

Die avond ben ik direct naar de website Polderscooter.nl gegaan. En daar las ik dat je al vanaf €8,- per maand een scooter kon gaan leasen. Het nadeel van zo’n laag bedrag is dat de periode daardoor behoorlijk wat langer duurt. En dan zit je daar ook weer de hele tijd aan vast… Zodoende dat ik ervoor heb gekozen om dan liever iets meer uit te geven aan scooter lease per maand, maar dat ik er daardoor wel sneller van af ben. En dan was ik bij Polderscooter wel gewoon vanaf het begin eigenaar van de scooter!

Assortiment scooters

Maar toen ik het assortiment scooters zag, schrok ik wel een beetje. Want dat waren er echt heel erg veel! Welke moest ik nu kiezen? Natuurlijk moest ik letten op de prijs. En kon ik kijken welke ik mooi zou vinden etc. Maar verder had ik weinig ervaring met scooters. En dus geen idee waar ik op moest letten. Gelukkig stond er bij iedere scooter een tekstje met wat je ervan kon verwachten. Uiteindelijk heb ik een heel mooie gekozen! En die werd ook al supersnel afgeleverd.