5-S Webgids
Image default
Geschenken

Whisky glazen voor elke gelegenheid

Bent u een heuse whiskyliefhebber en geniet u graag van een glaasje whisky met wat goede vrienden en familieleden? Dan is het fijn om ook een paar goede glazen te hebben voor in uw collectie. U gooit gegarandeerd hoge ogen bij het neerzetten van deze prachtige glazen. Uniek en eigentijds, dat zijn de belangrijkste ingrediënten van ons assortiment. Zelf bestaat ons team stuk voor stuk uit mensen die regelmatig genieten van dit heerlijke drankje. Wij weten hoe belangrijk het is om een whisky glas van goede kwaliteit te hebben. Wij doen onze uiterste best om producten te vinden die de smaakbeleving van uw favoriete drank stimuleren. Zo is het belangrijk dat er voldoende ruimte voor uw neus is zodat uw hersenen de smaak helemaal kunnen registreren. Ook moet de drank genoeg kunnen ademen, dat is ook de reden dat whisky glazen altijd extra breed zijn. Ons team heeft de ultieme winkelervaring voor onze klanten hoog in het vaandel staan, daarom hebben wij gezorgd voor meerdere opties om het zo leuker te maken voor u.

Whisky glazen – gewoon achteraf betalen

Heeft u ons assortiment al bekeken en een leuk whisky glas uitgekozen? Maar heeft u op dit moment gewoon even niet de middelen om direct te betalen? Dat is geen enkel probleem bij onze webshop. U kunt gewoon gemakkelijk achteraf betalen via Afterpay. Zo betaalt u op een moment dat het u uitkomt of wacht u gewoon af tot u uw bestelling in huis heeft.

Whisky glazen – gemakkelijk en snel in huis

Na het aanklikken van al uw favoriete producten kunt u uw whisky glas gewoon gemakkelijk thuis laten bezorgen of zelf ophalen bij onze locatie in Maarssen, te Utrecht. Lang wachten is er ook echt niet meer bij: op werkdagen voor 15.00 besteld, ontvangt u de bestelling de volgende dag al in huis!

   

http://www.whiskeyglazenshop.nl