5-S Webgids
Dienstverlening

Bent u op zoek naar een mediator in Maastricht?

Zit u midden in een scheiding en komen jullie er niet uit, heeft u ruzie met de buren of komt u er niet uit met de school van u kinderen en is de maat nu echt vol? Neem dan eens een kijkje op www.oudersgids.nl voor een mediator in Maastricht en omgeving.

Wat is mediation?

Nu vraagt u, u misschien af, maar wat kan zo’n mediator nou voor mij doen? Laten we eerst even kort samenvatten wat een mediator nou eigenlijk is, en wat het verschil tussen een mediator en een bemiddelingspersoon is. Een mediator is een onafhankelijk persoon die u kan helpen om een juridisch probleem op te lossen. Een mediator zal ook nooit een standpunt innemen en blijft ten allen tijd professioneel en onpartijdig. Kort gezegd helpt u bij mediation zelf aan een oplossing en krijgt u hier deskundige hulp bij. Mediation kan veel geld en tijd schelen in vergelijking met een rechtzaak. Echter zijn de afspraken die met een mediator gemaakt worden net zo geldig als de uitspraak in een rechtzaak. Veel mensen die wij spreken denken dat mediation hetzelfde is als een bemiddelingspersoon. Niks is minder waar! Bij mediation leidt de mediator het gesprek, bij bemiddeling leiden jullie zelf het gesprek en krijgen jullie daar hulp van een bemiddelingspersoon bij.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij hopen dat u door de bovenstaande alinea meer duidelijkheid heeft wat betreft mediation. Maar nu is de vraag natuurlijk, wat wij voor u kunnen betekenen.

Door de verschillende situaties die wij meegemaakt hebben hebben wij ontdekt dat er lang niet voor iedereen goede hulp is met conflicten. Daarom zijn wij gestart met dit mediator kantoor in Maastricht. ‘nee’ en ‘kan niet’ zijn voor ons een extra motivatie om verder te zoeken naar een oplossing. Als jullie gaan scheiden en jullie hebben kinderen kunnen we samen met jullie een ouderschapsplan maken waarbij het kind centraal staat. Nadat het traject is afgerond, nemen we op een later moment nog een keer contact op om te vragen hoe het nu gaat en of u nog verdere vragen heeft.

Wil je graag meer informatie ontvangen? Kijk op www.buitengewoonmediation.nl voor de contactgegevens en verdere informatie.  

Gerelateerde artikelen

Meer weten over kapitaliseren letselschade? In mr. van Dijk treft u een topadvocaat!

Oornetjes Ruitersportzaak

Waarom kiezen voor catering Veenendaal?