5-S Webgids
Geschenken

Collier met as kopen Memorie Sieraden

Collier met as

Een collier met as is een prachtig sieraad ter herdenking aan een bijzonder en geliefd persoon. Ondanks dat men fysiek afscheid heeft moeten nemen blijft de dierbare persoon verder leven in uw herinneringen maar ook in een tastbaar aandenken.


Een nieuw sieraad bij Memorie Sieraden

Bij Memorie Sieraden hebben we sinds kort een nieuw sieraad, namelijk een collier die een verlengstuk bevat waarin as, een haarlok of een stukje stof of geplaatst kan worden. Dit collier is een mooi alternatief voor mensen die liever niet een collier met een ashanger dragen. De as, haarlok of het stukje stof wordt onzichtbaar geplaatst in een kleine ruimte in het tussenstuk en daarna afgedekt met het zilver of goud waarvan het collier is gemaakt. 

 

Zo ziet uw collier er uit als een “gewoon” collier, alleen u weet dat u uw dierbare dicht met u meedraagt. Voor vele personen kan een assieraad een troost zijn, ondanks dat het natuurlijk nooit het verdriet kan wegnemen. 

 

Standaard colliers

Op dit moment hebben wij twee standaard colliers voor as in onze collectie. Een collier voor heren en een wat fijnere uitvoering voor dames. Beide kettingen zijn 50 cm lang. Voor de dames is de gourmetschakel 3,5 mm breed en voor de heren is de schakel 5,5 mm breed. Tegen een meerprijs zijn er ook andere lengtes verkrijgbaar.

Hoe kies ik de lengte van mijn collier met as?

 

De lengte van een collier hangt af van persoonlijke smaak en ook of u man of vrouw bent. Draagt u uw ketting liever kort dan is een lengte van 50 cm een goede lengte. De gourmetschakel waar dit collier van gemaakt is, is een soepele schakel die los op uw kleding valt. Heeft u liever een ketting die op wat lager valt, of wilt u de ketting het liefst bij een bepaald kledingstuk dragen, dan kunt u een langere ketting kiezen. Ons winkelpersoneel zal u hier graag verder over informeren. 

Hoe ziet de gourmetschakel eruit?

 

De gourmetschakel is een schakel die meestal rond en afgeplat en is een tijdloze schakel. De gourmetschakel wordt vaak als basis schakel gebruikt maar kan ook goed dienst doen met een hanger.

Personaliseren van uw collier met as

 

Zoals bij al onze assieraden is het ook mogelijk om deze collier met een tussenstuk voor as te personaliseren. Dit geldt voor de lengte maar ook voor een gravure van datum, naam of tekst of het toevoegen van edelstenen. Deze edelstenen kunnen Swarovski zirkonias in verschillende kleuren zijn maar kunnen ook bijvoorbeeld briljant, diamant, opaal of andere edelstenen zijn.

 

http://memoriesieraden.nl

Gerelateerde artikelen

Goud inwisselen bij Inkoop Goud Gouda

Geboortetegel laten maken

Sieraad laten repareren bij Juwelier Jos