5-S Webgids
Dienstverlening

Zelf een website maken, of toch een webdesign bureau?

Een website laten maken Den Haag is niet zo moeilijk als je denkt. Met alle professionele webdesign bureaus en beschikbare software is de klus zo geklaard. Tegenwoordig hoef je niet eens codetaal te begrijpen om een prachtige website te creëren zonder ook iets van html of css kennis. Dus ga je voor een wat professionelere look is het misschien handig om voor een webdesign bureau te kiezen bijvoorbeeld nofie.nl. 

Zelf een website maken?

Om een simpele website te bouwen is het handig om voor het wordpress cms te kiezen. Om wordpress te installeren kan je het beste je hosting contacteren. Zij kunnen je verder helpen met het opzetten van je cms systeem. 

Webdesign bureau

Mocht je nou kiezen om toch wel je website laten maken door professionals kan je bijvoorbeeld kiezen voor een van de pakketten van Nofie.nl. Zij bieden pakketten aan voor ondernemers door heel het land, dus ook voor ondernemers in Den Haag.

Ze bieden een brons, zilver en goud pakket aan. Elk pakket is afgestemd op jouw wensen en eisen om optimaal gebruik te maken van je budget. Bekijk bijvoorbeeld het zilver MKB pakket: 

100% tevredenheidsgarantie

2 weken levertijd

10 website pagina’s

Mogelijkheid om zelf je website te beheren

Optimaal op elk platform

Responsive

En meer!

Seo optimalisatie

Oke nu heb je een mooie website maar wat nu? Het is belangrijk om goed te denken over je marketingstrategie. Om ervoor te zorgen dat je daadwerkelijk bezoekers krijgt na het laten maken van je website. Dit kun je op een aantal manieren doen. èèn van de meest bekende manier is SEO optimalisatie. Dit zorgt ervoor dat je hoger in de zoekmachine ranking eindigt. Wanneer er dus iemand zoekt naar bijvoorbeeld een tegelbedrijf moet jij met je tegelbedrijf bovenaan staan. Hier kan je veel aanvragen uit generen en het zorgt ervoor dat je gelijk adverteert bij de juiste doelgroep.

Mocht je nu nog vragen of onduidelijkheden hebben kan je vrijblijvend contact opnemen met Nofie.nl. Zij geven graag advies in jouw website project.

 

Gerelateerde artikelen

Koelkastreparatie is goedkoper dan u denkt.

Radio informatie

Besparen op vaste lasten was nog nooit zo makkelijk