5-S Webgids
Image default
Mode en Kleding

Zelf uw rits repareren

Een kapotte rits is een drama, en het is een wonder dat ritsen niet vaker kapot gaan, u gebruikt waarschijnlijk namelijk veel meer ritsen dan u zich nu kunt bedenken, en vaak redelijk hardhandig. Maar wat als zo een rits kapot is, dan moet er een nieuwe in denkt u, en dat denken veel verkopers van ritsen ook, want dat is kassa. 1 kapot onderdeeltje en de halen je hele jas uit elkaar en zetten er een hele nieuwe rits in. Maar wat als u nu zelf thuis met een tangetje en wat onderdeeltjes zelf die rits kan repareren? Voor veel minder geld! Op ritswinkel.nl vindt u alle rits onderdelen en kennis welke u nodig heeft!

Eindstoppers

Het geen dan het vaakst kapot gaan aan een rits is de eindstopper. Dit is het stoppertje onderaan uw jas welke ervoor zorgt dat uw jas deelbaar is. Vaak breekt dit blokje of pinnetje af of raakt het zoek. De meeste doe het zelf zaken zullen u dan een nieuwe rits aansmeren, welke aardig prijzig is, omdat de hele jas gesloopt moet worden en er een hele nieuwe in gezet moet worden. Maar er is een oplossing. Exclusief aangeboden door ritswinkel.nl zijn deelbare eindstoppers in alle kleuren en maten, waarmee u voor een paar euro zelf de eindstopper kunt vervangen door een gloed nieuwe degelijke metalen eindstopper.

Rits op maat

Als u zelf kleding maakt of wil aanpassen heeft u vaak een rits nodig, bijvoorbeeld voor een jurk of broek. Zo een rits is vaak maatwerk, want de kleur, lengte en grootte van de tanden zijn belangrijk. Daarnaast is het materiaal belangrijk, moet het een waterdichte rits zijn voor een jas, of een blinde rits voor een jurk. Op ritswinkel.nl vindt u duizenden variaties aan ritsen, alle soorten, kleuren, lengtes en ga zo maar door. Er is voor elk project wel een passende rits te vinden, en zo niet, hebben wij ritsen per meter en alle onderdelen en informatie welke u nodig heeft om zelf uw eigen rits op maat te maken voor uw project.

https://ritswinkel.nl/