5-S Webgids
Image default
Huishoudelijk

Airfryer kopen? Eerst vergelijken

Voordat u een airfryer koopt is het verstandig om allereerst te vergelijken welke airfryers er zoal op de markt zijn en waar u deze het voordeligste aanschaft. 

 

Airfryers vergelijken

Enkel vooraanstaande merken verkopen ieder verschillende type airfryers van excellente kwaliteit.

  • Zo staat Inventum bekend om zijn eenvoudige bediening en is daardoor een uitkomst voor mensen die niet teveel poespas willen, maar een eenvoudig te bedienen apparaat. Uiteraard zijn er verschillende formaten verkrijgen. 
  • Tefal airfryers bieden vele geavanceerde opties, waarmee u de allerbeste smaak uit uw producten haalt. U kunt de Tefal airfryer hier kopen én vergelijken
  • De Princess Aerofryer biedt eveneens vele mogelijkheden om tot een geweldig resultaat te komen. Daarnaast is deze Aerofryer van Princess nog goedkoop ook naar verhouding. 
  • Philips biedt ook tal van geavanceerde mogelijkheden en diverse formaten. 

Waar houdt u rekening mee? 

Houd er vooraf rekening mee welk formaat (inhoudsliters) voor u geschikt zijn. Het kleinste formaat is geschikt voor 1 tot 2 personen, de grootste vaak tot 6 personen. Het is onwerkbaar indien u een te klein formaat airfryer koopt; bijvoorbeeld patat zult u voor een groep van 6 personen in wel 3 rondes moeten afbakken, wat onhaalbaar is. Houd hier rekening mee, want op deze wijze bent u een uur bezig om voor 6 personen patat af te bakken. 

Maar ook: wilt u de airfryer voornamelijk voor snacks gebruiken, of wilt u ook zoetigheid als cake’s kunnen bakken, of stukken pizza snel kunnen afbakken? Een ruime airfryer is in dat geval een aanrader; u heeft een groter oppervlakte waarop u iets kwijt kunt. 

De airfryer verspreidt in tegenstelling tot een gewone friteuse weinig frituurlucht, maar toch is er wel sprake van een geur die vrijkomt, vooral wanneer u bijvoorbeeld friet meermaals opschudt tijdens het proces (wat nu eenmaal moet gebeuren). Wilt u dit niet, plaats de airfryer dan in een bijschuur van uw huis bijvoorbeeld. 

https://www.friteusevergelijken.nl/tefal-actifry-kopen/