5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Zonwering Hoogeveen: geniet van het buitenleven!

Tijdens warme dagen wilt u het liefst zoveel mogelijk genieten in de buitenlucht: ScS Zonwering Hoogeveen biedt u verkoeling en schaduw op de mooiste dagen van het jaar!

Wij hebben al meer dan vijftien jaar ervaring in de montage van diverse soorten zonwering en zijn sinds zeven jaar actief als professionele leverancier van parasols op zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons bent u aan het juiste adres voor zonwering in de breedste zin van het woord!

Soorten zonwering en reiniging

In de loop der jaren is ons assortiment zonweringsproducten flink uitgebreid. Denk hierbij aan uitvalschermen, knikarmschermen, rolluiken, parasols en verschillende soorten terrasoverkappingen. Samen met u kunnen we kijken welke manier van zonwering het beste bij u en uw wensen past en gaan we op zoek naar het product dat hierop aansluit. Het is belangrijk dat u voor een product kiest dat past bij uw (woon)situatie en dat uw verwachtingen voor een zonweringssysteem kan waarmaken. Het liefst zit u tijdens de mooie dagen in ons land natuurlijk lekker buiten, en een zonweringssysteem kan uw buitenleven nóg beter maken.

In onze showroom te Hoogeveen nemen wij graag onder het genot van een kopje koffie de opties voor zonwering met u door en kunt u gelijk kennis komen maken met ons assortiment aan producten. Onze medewerkers staan voor u klaar met deskundig advies en nemen graag alle opties met u door.

Tevens bieden wij een reinigings service aan voor buitenzonwering zoals parasols en markiezen. Voor de bestrijding van mos of algen op zonwering en parasoldoeken draaien wij onze hand ook niet om en ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij van ScS Zonwering Hoogeveen wellicht voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over onze producten of diensten, of wilt u een afspraak maken om langs te komen voor advies of om ons assortiment te komen bekijken?

Onze showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, maar u kunt vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier op onze website invullen. Wij streven ernaar u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn bij vragen of opmerkingen.