5-S Webgids
Image default
Afvalverwerking

4 Redenen waarom je een klus zou moeten hebben

Waarom zou je investeren in een kluis? Omdat de inbraakcijfers in Nederland zo hoog zijn als ze zijn, is het een goed idee om in een kluis te investeren. Een kluis kan je veiligheid bieden voor zelfs de kleinste artikelen, zowel op kantoor als op kantoor. Het hebben van een kluis geeft je de gemoedsrust dat je meest waardevolle bezit niet kan worden gestolen. Denk hierbij aan erfstukken, sieraden, contant geld, maar ook items als uw paspoort en andere belangrijke dingen die vlam kunnen vatten. Hieronder hebben we een aantal van de belangrijkste redenen vermeld waarom je een kluis zou moeten bezitten.

1. Als je een wapenbezitter bent
Als je een geweer of een ander vuurwapen bezit, is het ten zeerste aan te bevelen om te investeren in een kluis. Vuurwapenbezitters kunnen politieagenten zijn, maar natuurlijk ook een ieder die een wapenvergunning heeft (bijvoorbeeld leden van een schietvereniging). Een kogelvrije kluis komt in verschillende maten, afhankelijk van het type wapen dat ze opbergen. Wanneer je vuurwapen veilig in een kluis is weggestopt, elimineer je de mogelijkheid dat iemand je wapen tegen je gebruikt tijdens een pauze in of het stelen van je vuurwapen of geweer. Niet alleen beschermt een kluis je wapen tegen indringers, het beschermt ook je kinderen en huishouden tegen ongelukken.

2. Gemakkelijke toegang en veiligheid
Een veilige manier om je waardevolle spullen te beschermen, is om een bankkluis te krijgen. Dit beperkt echter je toegankelijkheid tot je bezittingen. Met een kluis zijn je dierbaarste spullen altijd in de buurt, evenals veilig en beschermd. Met een kluis moet je je houden aan de openingsuren van de banken, maar met een kluis heb je 24/7 toegang tot je spullen.

3. Voor het veilig bewaren van je documenten
Het hebben van een brandwerende kluis in je huis is een andere goede investering om te maken. Je weet nooit wanneer een ramp kan toeslaan en een brandbestendige kluis krijgt voordat het gebeurt, zorgt ervoor dat je belangrijkste documentatie wordt beschermd. Dit omvat geboorteaktes, diploma’s of diploma’s en identificatiedocumenten.

4. Veilig stellen (grote hoeveelheden) contant geld
Als je een eigenaar van een klein bedrijf bent en een aantal transacties in contanten voltooit, kunt je overwegen om een kluis te installeren op kantoor of op een commerciële locatie. Criminelen zijn erg sluw en ze kunnen je bedrijf als doelwit nemen zodra ze weten dat je veel contante transacties doet. Als je een kluis hebt, zorg je ervoor dat je geld veilig is terwijl jij je niet op het terrein bevindt.

Hoewel dit de belangrijkste redenen zijn om in een kluis te investeren, zijn er veel meer redenen waarom je een kluis zou moeten hebben. Voor zowel huiseigenaren als bedrijfseigenaren is het installeren van een kluis een verstandig idee als je je waardevolle bezittingen wilt beschermen. Vrijblijvend advies met betrekking tot beveiliging? Wij van slotenmaker Rotterdam helpen u hier graag bij!

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam