5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Aanrader: Aankoopmakelaar Veenendaal

Enkele weken geleden ben ik in contact gekomen met aankoopmakelaar Veenendaal. We wilde graag onze woning verkopen en dan een nieuwe grotere woning ervoor terug kopen. We zochten dus een makelaar die ons daarbij kan ondersteunen. Ons huis moet getaxeerd worden en dan ook online worden gezet zodat potentiële kopers de woning onder ogen kunnen komen. We zijn dus gaan zoeken naar een aankoopmakelaar Veenendaal die ons kan ondersteunen en deze zoektocht hebben we verricht via het internet. Ik wilde een makelaar die ons bijstaat met advies maar vooral ervoor kan zorgen dat ons huis snel verkocht wordt. Lees in deze blog de keuze voor de makelaar en waarom we voor hen gekozen hebben als aankoopmakelaar Veenendaal!

AankoopMakelaar Veenendaal gevonden

We hebben dus gezocht naar een aankoopmakelaar Veenendaal die ons kan helpen en adviseren. We hebben deze zoektocht gedaan door het zoeken naar een makelaar via Google. Ik ben verder gaan zoeken omdat er veel zoekresultaten kwamen. Ik heb deze resultaten met elkaar vergeleken en uiteindelijk kwamen er veel goede en positieve dingen uit. Ik heb gekozen voor Zonnenberg Makelaardij omdat zij heel ervaren op mij overkwamen. ik heb hen benaderd en wat dingen uitgelegd waar ik naar opzoek ben gegaan. Ze hebben mij aan de telefoon heel vriendelijk te woord gestaan en hebben mijn vragen naar behoren beantwoord. Ik heb hen uiteindelijk dan ook ingeschakeld om mijn huis in de verkoop te zetten en in die tussentijd zijn wij opzoek gegaan naar een woning die aan al mijn eisen voldeed. En dit was nog niet een heel gemakkelijke zoektocht. Enkele weken later kreeg ik het goede nieuws dat mijn huis bijna verkocht was, er moest alleen nog een handtekening gezet worden. Ook hebben we al enkele huizen bezichtigd en daar heb ik inmiddels ook een goed gevoel bij, want we gaan binnenkort een woning voor de derde keer bekijken, want we hebben er een super gevoel bij.

Zoek jij ook een aankoopmakelaar Veenendaal? Neem dan zeker een kijkje bij Zonnenberg Makelaardij en laat je overtuigen!