5-S Webgids
Image default
Dienstverlening

Aanrader: Simpra.nl

Sinds kort maak ik gebruik van de diensten van Simpra. Hij geeft mij namelijk personeelsadvies. Ik ben al heel veel jaren ondernemer. Aan het begin voor mezelf natuurlijk. Maar later komt er steeds meer personeel. Echter wil ik sommige dingen op gebied van personeel voorkomen. Of loopt er bijvoorbeeld al iets zoals dat een werknemer aan het kijken is naar een andere werkgever. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een personeelsadviseur. En die vond ik dus in de naam van Simpra.

Personeelsadvies voor team marketing

Voor het marketingteam in mijn onderneming wil ik graag personeelsadvies ontvangen. Zij functioneren naar mijn mening namelijk niet helemaal naar behoren. Daar komt bovenop dat een belangrijke medewerker van mij, die daar zit, op zoek schijnt te zijn naar een andere werkgever. Terwijl ik hem natuurlijk wel heel erg bij mij wil houden. Daarom heb ik de hulp ingeschakeld van personeelsadviseur Simpra. Ik kwam op hem omdat ik op het internet ben gaan zoeken naar iemand die zo’n functie vervuld. Al snel kwam ik dus op de website Simpra.nl terecht. Daar las ik dat hij al heel erg veel ervaring heeft. En uit de recensies haalde ik dat hij zijn werk heel erg goed doet. Anders zouden er niet zo veel klanten zijn die zo positief zijn. Ik nam dan ook contact met hem op.

Opgelost

Al na een paar werkdagen kwam hij langs om met alle partijen in gesprek te gaan. Vervolgens heeft hij de gehele situatie geanalyseerd en met mij besproken. Daarbij viel het mij op dat hij een heel opvallende visie heeft. Hij kwam namelijk op dingen waar ik nooit op was gekomen. Zodoende heeft hij een unieke techniek toegepast was heeft geresulteerd in dat mijn marketingteam weer goed functioneert. Daar ben ik Simpra dan ook heel erg dankbaar voor. En mocht jij op zoek zijn naar een personeelsadviseur, dan kan ik hem van harte aanbevelen!