5-S Webgids
Bedrijven

Advies op maat en ledlampen tegen scherpe prijzen

Wat een fijne website is ledonline.nl. Je krijgt gericht advies over ledlampen. En je kunt er moderne led-armaturen bestellen, zowel reguliere lampen als LED noodverlichting. De informatie en tips zijn per categorie ingedeeld. Dit zijn ze:

-woning leds;

-winkel lampen;

-kantoor led-armaturen;

-horeca led;

etalage verlichting;

-food leds.

Wij zoomen in op eerstgenoemde serie oftewel leds voor thuis. Allereerst zijn leds nodig voor goed zicht in het hele huis. Aanvullend zorgen ledlampen voor sfeer. In de woonkamer komt een downlight lamp van pas die het licht mooi spreidt over de hele ruimte. Boven de zithoek en de eettafel zouden we een hanglamp willen adviseren. In de badkamer zijn spatwaterdichte leds nodig. Vaste of kantelbare inbouwspots – ze passen in gangbaar systeemplafond – zijn geschikt voor slaap-, logeer- en werkkamers. Led-strips zijn multifunctioneel. We noemen drie gangbare toepassingsmogelijkheden. Het verlichten van traptreden. Het verlichten van het aanrecht (je plaatst de strips onder de keukenkastjes). Kinderen vinden het vaak leuk hun kamer te versieren met led-strips.

 

Dit zijn algemene richtlijnen natuurlijk. Voordat je lampen uitkiest, is het verstandig van te voren te bedenken welke delen / hoeken van de verschillende kamers je verlicht wilt hebben, maar ook of het fel of juist zacht licht moet zijn en welke lichtkleur het best past. Misschien vind je het lastig om te bepalen welke led geschikt is. Wellicht heb je helemaal geen tijd om erover na te denken. Niks aan de hand. Je kunt de experts van ledonline.nl inschakelen om een lichtplan voor jouw woning op te stellen. Je krijgt dan gedetailleerde adviezen per kamer. Desgewenst kan het ledonline.nl-team de leds ook voor je kopen en installeren. Complete ontzorging dus voor degenen die een drukke baan hebben en voor mensen die echt geen verstand van licht en / of led hebben.

 

Hoe gaat het in zijn werk? Ga naar ledonline.nl. Open linksboven het uitklapmenu (drie horizontale streepjes) en klik op woning led. Klik vervolgens op ‘gratis lichtplan’ en vul je naam, email en telefoonnummer in. Een van de lichtadviseurs neemt contact met je op en vertelt je de rest.

https://ledonline.nl/

Gerelateerde artikelen

Parkeren bij het ziekenhuis in Parijs

Verschillende problemen behandelen bij de psycholoog Oss

Geef je producten extra aandacht met een kartonnen display