5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Hoe stil is een stille aggregaat?

De stilste aggregaat

Een stille aggregaat maakt zo min mogelijk geluid. De ontwikkelde systemen dempen de motor zodanig dat het aggregaat weinig lawaai produceert. Een inverter aggregaat is de stilste draagbare generator in het aggregatensegment. Deze stille aggregaat werkt op benzine en heeft een aansluiting voor 230 volt. Andere stille aggregaten werken op stroom, zogeheten stroomgeneratoren. Ze produceren welgeteld 0 decibel aan geluid.

Wat is stil?

We noemen aggregaten al een stille generator als ze minder dan 60 decibel produceren. Dit is vergelijkbaar met het geluid van een naaimachine, wasmachine of vaatwasser. U hoort hem wel, maar hebt er nauwelijks last van. Hoe stil wilt u dat uw aggregaat is? Is een beetje lawaai geen probleem voor u, of wilt u het liefst helemaal geen geluid horen? U moet zichzelf afvragen wat een acceptabel geluidsniveau is, voor zowel uzelf als voor uw omgeving.

Stille aggregaat voor de camper

Een stille, draagbare aggregaat is perfect voor in de camper. U kunt zo altijd uw eigen stroom opwekken, in noodgevallen is er dus stroom aanwezig. Dit is vooral handig als u lang eropuit wilt trekken met uw camper of als u zuinig wilt omgaan met stroom. Op een camping heerst er vaak serene rust, het is dus belangrijk dat u rekening houdt met de wensen van uw nabije buren. U hoort uw stille aggregaat dan wel niet, de buren kunnen daar heel anders over denken.

De voordelen van een stille aggregaat

Kiezen voor een stille aggregaat brengt zo zijn voordelen met zich mee. We hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rij gezet.

  • Altijd toegang tot stroom als u het nodig heeft;
  • Produceert nauwelijks geluid door de stille manier van werken;
  • Uitermate geschikt voor locaties waar stilte gewenst is, bijvoorbeeld bij een televisieopname;
  • Een must have als u over apparatuur beschikt dat onder geen omstandigheden uit mag vallen;
  • Praktisch als u van een scootmobiel afhankelijk bent;
  • Een goede oplossing wanneer een laadpaal even niet meewerkt;
  • Handig voor campers.
https://www.vosnoodstroom.nl/