5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Airco Arnhem voor particulieren en zakelijke klanten

Heb het nooit meer warm met airconditioners van Airco Arnhem. Wij zijn begonnen in Spanje met het installeren van airconditioners en in de afgelopen 18 jaar hebben wij al veel particulieren en zakelijke klanten voorzien van een verkoeling thuis. U kunt dus wel zeggen dat wij echte specialisten zijn in de airco wereld. Ook kunt u ons inschakelen voor styling & inrichting van woningen en kantoren wanneer u klaar bent met het vertoeven in de hitte. Maak vandaag nog een afspraak met Airco Arnhem of bestel een airco op onze site.

 

De service en het assortiment van Airco Arnhem

 

Wij staan bekend om onze ruime ervaring en helpen onze klanten met het geven van de beste en duurzame oplossingen. Ons assortiment bestaat onder meer uit zuinige, sterkste, mooie en de meest stille modellen van grote merken die de airconditioningwereld rijk is. Dit zijn onder meer Panasonic, Samsung en Mitsubishi. Wij vinden een airconditioning een doorn in het oog en bieden daarom alleen maar modellen die niet te veel opvallen in uw winkel, kamer of andere locatie waar u de airconditioning wenst.

 

Op onze site heeft u een mooi overzicht van onze modellen die zich kenmerken met strakke designs en die subtiel zijn weggewerkt. U kunt onze modellen heel eenvoudig bestellen op de site van Airco Arnhem en zullen deze binnen drie tot vijf weken volledig werkend aan uw muur, plafond of grond hangen. Hiervoor hebben wij de beste vakmensen die graag bijdragen aan het terugbrengen van de verkoeling in uw huis of winkel.

 

Wij zorgen er bij Airco Arnhem dat u ook goed weet hoe de airco werkt en tijdens het installeren, helpt ons personeel u bij het uitleggen van de afstandsbediening. Uiteraard zal alles na afloop netjes opgeruimd worden en garanderen wij dat u tevreden kunt leven met uw airconditioners en voor een lange tijd.