5-S Webgids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Alles over Surlogic in Best

Surlogic in Best: u de webshop en wij verzorgen de rest

Het aantal webwinkels is nog altijd groeiende. Dit zorgt in de eerste plaats voor toenemende concurrentie. Om de concurrenten een stap voor te blijven, is het goed uw op een positieve manier te blijven onderscheiden. Hiermee kunt u klanten aan uw bedrijf binden. Om dit voor elkaar te krijgen, is een goed logistiek proces belangrijk. Hiermee kunnen bestellingen snel en doeltreffend worden verstuurd. Wanneer u als ondernemer producten aanbiedt, wilt u daar de focus op kunnen leggen. Door het logistieke traject uit te besteden, hoeft u zich over de verzending geen zorgen meer te maken. Wel heeft u te allen tijde inzage in uw eigen voorraad. U behoudt dus de controle.

Klanten verwachten snel resultaat als ze online een bestelling hebben geplaatst. Hierbij is het niet eens belangrijk of er direct betaald is of de bestelling achteraf wordt betaald.
Een snelle afhandeling wordt door klanten als vanzelfsprekend gezien. Door met ons e-fulfilment bedrijf samen te werken zal de logistieke gang van zaken snel en doeltreffend worden verzorgd. Dit zorgt voor een hoge klanttevredenheid en tevreden klanten blijven vaak terugkomen.

E-warehousing

De door u te leveren producten moeten ergens op voorraad zijn. Een e-warehouse is daarvoor geschikt. Het beheer van ewarehousing kost veel tijd. Ook zorgvuldigheid is dan belangrijk. Dit zorgt voor een goed verloop van het proces van bestellen tot de ontvangst bij de klant. Deze nevenactiviteiten zijn voor ons gesneden koek. Grote aantallen of kleine hoeveelheden, voor ons maakt het geen verschil hoeveel verzendingen er plaatsvinden. Elk goederenaantal wordt even zorgvuldig gecoördineerd.
Het effect van een goed geoliede manier van transport kan een belangrijk onderscheidende factor zijn, ten opzichte van andere online aanbieders. Van verpakkingsmateriaal, tot het verzegelen van het product, wordt de kwaliteit continu door ons in de gaten gehouden.

Op maat gemaakte verzendmogelijkheden

Wij weten hoe belangrijk het is om klanten optimaal van dienst te zijn.
Dit weten wij te bereiken door veel verzendopties aan te bieden. Ook de centrale ligging van ons warehouse in Eindhoven speelt hierbij een grote rol.
Ruime keuze waar het gaat om vervoersmaatschappijen en verzendtijden tot 23.00 uur ’s avonds. Bij een bestelling laat in de avond, wordt deze nog dezelfde avond bij de vervoerder afgegeven. Hiervoor bieden wij de pick en pack service aan. Ruime bestelmogelijkheden met een snelle levering is voor veel klanten een onderscheidende factor bij het bestellen van goederen.

Warehouse management systeem

Om uw voorraad zo optimaal mogelijk te kunnen bewaken, is ons magazijn uitstekend beveiligd. Ook internationale leveringen aan Duitsland en België kunnen wij vlot realiseren.
Als warehouse management systeem gebruiken wij een hedendaags automatiseringssysteem.
Groot voordeel hiervan is dat wij goederen op een kostenbesparende en doeltreffende manier kunnen verzenden. Dit begint bij de opslag van de goederen. Na het orderpicken worden de goederen vakkundig verpakt en verzonden. Het is bij ons warehouse management systeem bijna onmogelijk om fouten te maken. Dit is voor ons haalbaar door in de verwerking gebruik diverse controles uit ter voeren.
U heeft als eigenaar niet alleen inzage in uw voorraad, u kunt ook inspringen op het logistieke traject. Zo verkrijgt u zelf het nodige inzicht, waardoor u uw manier van zakendoen hierop kunt afstemmen. Hetzelfde geldt voor uw marketingwerkzaamheden.

Retourzendingen

Bij een retourzending zal de focus altijd op de klant liggen. Een zorgvuldige afhandeling is dan ook vanzelfsprekend voor ons. Snelle financiële afhandeling en een goed georganiseerde retournering houden klanten tevreden. Een belangrijk onderdeel van de totale dienstverlening die door ons de nodige aandacht krijgt.

Conclusie

Het uitbesteden van het logistieke traject levert in veel gevallen een aanzienlijke kostenbesparing op. U bent altijd verzekerd van een goed en tijdig transport, zonder hiervoor personeel in dienst te hoeven nemen. Bovendien houdt u op deze manier meer tijd over voor uw bedrijfsvoering. De tijd die hierdoor beschikbaar blijft kunt u onder meer aanwenden voor het vergroten van uw naamsbekendheid.

https://surlogic.nl/