5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Isoleer uw woning op een duurzame en milieuvriendelijke manier!

Duurzaam en ecologisch bouwen

Het groeiend milieubewustzijn van onze samenleving heeft ertoe geleid dat steeds meer mensen voor ecologisch bouwen kiezen. Met milieuvriendelijke en duurzame materialen bouwt men namelijk gezonde en energiezuinige woningen. Eco-bouwmaterialen speelt handig in op deze behoefte en heeft zich gespecialiseerd in ecologische en natuurlijke bouwmaterialen van de hoogste kwaliteit. Dankzij hun grondige kennis geven ze bovendien graag ondersteunend advies, zodat u steeds het juiste materiaal voor een bepaald project gebruikt!

Natuurlijk isolatiemateriaal

Eco-bouwmaterialen besteedt erg veel aandacht aan natuurlijk isolatiemateriaal. Duurzaam isoleren brengt namelijk heel wat voordelen met zich mee. Het isolatiemateriaal beschermt uw woning tegen hitte, koude en lawaai. Bovendien bevatten de materialen geen giftige stoffen en verminderen ze het brandgevaar aanzienlijk. Het leefklimaat van uw woning gaat er zo heel wat op vooruit. Verder bespaart u ook nog eens veel energie en zullen de maandelijkse stookkosten dan ook heel wat lager zijn!

Ecologische geluidsisolatie

Tijdens het bouwen van een woning wordt er vaak te weinig aandacht aan geluidsisolatie besteed. Eco-bouwmaterialen biedt daarom diverse soorten natuurlijke geluidsisolatie aan voor verschillende ruimtes. Zo hebben ze duurzame geluidsisolerende oplossingen voor de muren, de vloer én het plafond. Voor elke te isoleren ruimte hebben ze wel het geschikte ecologische materiaal. Met de geluidsisolatie van Eco-bouwmaterialen blijft al het storend geluid dan ook buiten, zodat u steeds rustig in uw huis kan ontspannen.

Ecologische en duurzame projecten

Isolatie is slechts een voorbeeld van de vele specialiteiten van Eco-bouwmaterialen. Ze beschikken namelijk over een brede kennis van alles wat met ecologisch bouwen te maken heeft. Ze werken met enorm veel producten die voor allerlei toepassingen gebruikt worden. Met de hulp van Eco-bouwmaterialen realiseert u dan ook elk bouwproject op een duurzame en ecologisch verantwoorde manier!