5-S Webgids
Image default
Industrie

Als u een Doosan-heftruck wilt kopen, rekent u op deze expert

Bent u op zoek naar een heftruck voor het uitvoeren van hefwerkzaamheden, bijvoorbeeld in een magazijn of op een bedrijventerrein? Bij ROGO Machines B.V. uit Middelharnis in Zuid-Holland vindt u verschillende heftrucks van dit gerenommeerde merk. Wanneer u ervoor kiest om een heftruck van het Zuid-Koreaanse merk Doosan te kopen, bent u verzekerd van robuuste kwaliteit waarmee u iedere hefklus in een handomdraai klaart. De medewerkers van dit gespecialiseerde bedrijf vertellen u graag meer over de heftrucks van dit welbekende merk.

In het assortiment van deze specialist vindt u verschillende modellen

Wilt u een specifiek model heftruck van het merk Doosan kopen? Bij deze expert vindt u duurzame heftrucks die met diesel én elektrisch aangedreven kunnen worden. Deze hybride heftrucks zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid, met onderhoudsarme elektrische remmen en vijf verschillende rijprogramma’s. Met een hybride heftruck kunt u iedere logistieke uitdaging aan. Als u een meer robuuste heftruck wenst die ook op lpg kan rijden, vindt u in het assortiment van deze specialist eveneens wat u zoekt. Ten slotte rekent u ook voor de allernieuwste modellen heftrucks op ROGO Machines B.V. uit Zuid-Holland. De nieuwste modellen hebben veel opties voor hefvermogen en een uitzonderlijk zuinige dieselmotor. Dankzij het lage geluidsniveau veroorzaken deze gloednieuwe heftrucks geen geluidsoverlast.

Neem bij vragen gerust contact op met dit bedrijf

Denkt u erover na om een heftruck van het merk Doosan te kopen? Bekijk dan de website van deze specialist voor een overzicht van de beschikbare modellen. Als u iets wilt vragen over een specifieke heftruck, of als u op zoek bent naar een andere machine, neemt u gerust contact met dit bedrijf op. De specialisten van ROGO Machines B.V. staan voor u klaar om u van gedegen advies te voorzien, zodat u de machine kunt kopen die naadloos aansluit op uw wensen en behoeftes.

https://www.rogo.nu/