5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Flightcases van de hoogste kwaliteit

Fightcases uit het assortiment van Dankers Special Case Products staan internationaal bekend dankzij de robuustheid, de betrouwbaarheid en de degelijkheid van de producten. Deze specialist biedt al meer dan 25 jaar de beste maatwerkoplossingen voor transport en opslag. Als kofferfabrikant specialiseert deze producent zich in het leveren van op maat gemaakte flightcases, koffers en kisten van hoogwaardige kwaliteit. Door de jaren heen heeft deze specialist een betrouwbare reputatie opgebouwd dankzij een omvangrijk tevreden business-to-businessklantenbestand. Vertrouw ook op deze kofferfabrikant tijdens uw zoektocht naar ideale flightcases.

Uw transportkoffer wordt deskundig op maat gemaakt in eigen beheer

Dankers Special Case Products is uw partner voor het leveren van op maat gemaakte oplossingen omtrent flightcases. U wordt door deze specialist voorzien van persoonlijke service, passend advies en u profiteert bovendien van een hoge mate van flexibiliteit en korte levertijden. In het assortiment van deze transport- en opslagspecialist vindt u onder meer flightcases, WAG kunststof koffers, Tanos Systainers en meer. Daarnaast verleent deze specialist ook op maat gemaakte koffers en kisten door middel van watersnijtechniek, freestechniek en lastertechniek. Bekijk het assortiment om uw ideale koffers of flightcases te vinden.

Personaliseer het ontwerp van uw transportkoffer

U kunt bij deze specialist terecht voor een uitgebreide collectie maatwerk- en standaard flightcases en koffers. Uw koffer kan volledig afgemaakt worden met een gepersonaliseerde bedrukking of kofferinterieur. Door uw flightcases te personaliseren met een professionele bedrukking van uw bedrijfslogo, krijgt uw merk meer blootstelling. Bovendien bent u ook goed herkenbaar voor uw zakenrelaties. Vraag deze specialist met een eigen productiefaciliteit naar de mogelijkheden voor op maat gemaakte flightcases.

Vraag deze producent naar de maatwerkmogelijkheden

Bekijk online het assortiment aan maatwerkkoffers of standaard producten. Heeft u een vraag over de mogelijkheden of wilt u meer informatie over de personaliseringsopties? Deze fabrikant adviseert u graag om tot het beste resultaat te komen voor uw organisatie. Neem via de webshop van deze specialist contact op door te bellen, door te e-mailen of door het contactformulier in te vullen.

https://www.dankers-cases.nl/nl/index.html